Närhälsan HR-avdelningen

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

På Närhälsans HR-avdelning är vi 26 engagerade medarbetare. Avdelningen är HBTQ-diplomerad, vilket innebär att vi ständigt arbetar för att skapa förståelse, insikt och öka medvetenheten om allas lika värde. Tillsammans driver och utvecklar vi HR-frågorna för att kunna möta nya förhållanden och möjligheter.

Vi som arbetar på avdelningen är HR-konsulter, HR-specialister, HR-strateg och HR-administratörer. HR-konsulterna arbetar mot verksamheterna och stödjer dess chefer. HR-specialisterna arbetar inom områdena kompetensförsörjning, arbetsmiljö och fortbildning. HR-administratörerna stödjer hela HR-funktionen. Enheten leds av en HR-chef och Enhetschef.

Medarbetarna på HR-avdelningen har placering på våra fyra lokalkontor placerade i Vänersborg, Borås, Skövde och Göteborg. 

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara rekrytering, kompetensförsörjning och viss HR-administration. Vi håller för närvarande på att bygga upp en rekryteringsdel där vi samordnar rekryteringsprocessen för vissa yrkeskategorier. Vi har påbörjat arbetet med tre yrkeskategorier och kommer nu att fortsätta med övriga. Deltagande på mässor och andra rekryterings- och kompetensinsatser kommer också att ingå i arbetsuppgifterna.

Du kommer bland annat att arbeta i rekryteringssystemet Varbi med platsannonsering. Du är också ett stöd för våra verksamhetschefer med annonsering, intervjuer, referenstagning via Refapp och hantering av rekryteringsärenden. Andra system vi arbetar i är Heroma och Barium. Förutom kontakt med HR-kollegor kommer du också ha en hel del kontakt med verksamheternas chefer.

Om dig

Du ska ha en högskoleutbildning i personalfrågor. Det är meriterande om du har något/några års erfarenhet inom rekrytering.

Vi vill att du som söker har ett stort intresse av kompetensförsörjning- och rekryteringsfrågor. Du bör ha organisatorisk förmåga, vara strukturerad, ha god samarbetsförmåga men ändå kunna arbeta självständigt, förmågan att prioritera och vara serviceinriktad. Självklart har du goda IT-kunskaper och behärskar Officepaketet. Du skall också vara beredd att driva och utveckla arbetet framåt. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader, med eventuell möjlighet till förlängning.

Din placeringsort kommer att vara i Skövde eller Göteborg, enligt överenskommelse. 

Resor inom regionen förekommer i tjänsten.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde eller Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2191
Kontakt
  • Carin Eriksson, Enhetschef, 0767-696055
  • Elin Sahlqvist, HR-specialist/Teamsamordnare, 0725-420484
Facklig företrädare
  • Tanja Wiemer, Vision, 0700-823651
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb