Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård, NÄVA

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Vill du vara med och forma framtidens vård för sköra äldre med fokus på en sammanhållen och sömlös vård med god kvalitet? Vi vill att varje del i teamet bidrar med sin spetskompetens till att skapa nya arbetssätt. Vårt mål är att vara en hållbar arbetsplats med vård i toppklass för våra sköra äldre.

Om vår lediga tjänst
Du som arbetar som sjuksköterska på natten är en viktig del i utvecklingen på avdelningen, där dygnets alla timmar är viktiga för att nå en vård i toppklass, och ett gott samarbete mellan vårdgrannar. Som sjuksköterska tar du vid eller startar upp vårdplan för ny patient tillsammans i teamet oavsett när på dygnet patienten kommer till avdelningen.
Inom VGR är ob-tillägget på natten förhöjt med 100%. 

Om NÄVA 
NÄVA är en ny vårdavdelning som startade hösten 2022. Målgruppen är sköra patienter som är 70 år eller äldre med kroniska sjukdomar och som akut har försämrats. Arbetet på avdelningen präglas av ett personcentrerat arbetssätt och vårt uppdrag är att utveckla omhändertagandet för att på bästa sätt möta individens behov för att uppnå livskvalité för patienten.  

Vi som arbetar på NÄVA är en engagerad och positiv arbetsgrupp med stor kompetens och hjärta för patientgruppen. Tillsammans  i teamet skapar vi nya arbetssätt och rutiner som är anpassade efter målgruppen och som går i linje med omställningen för framtidens vård och aktuell evidens. Primärt handlar vårt utvecklingsarbete med nya arbetssätt om att stärka samverkan både internt på sjukhuset, men framför allt samverkan med kommun och primärvård för att få en sammanhållen vård med god kvalitet för den sköra äldre. 
Vi jobbar också med hållbara arbetssätt på avdelningen och ett hållbart och nära chef- och ledarskap då vi tror att det är grunden för en bärkraftig arbetsplats under dygnets alla timmar. 

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har erfarenhet inom yrket och vill arbeta natt med sköra äldre. Det är meriterande om du har erfarenhet från slutenvård. Du har ett stort engagemang för patientgruppen och vill vara med och bidra till en sömlös vård med god kvalité. Ditt arbetssätt bygger på patientmedverkan med en helhetssyn av patienten och ett gott bemötande som präglas av empati och lyssnande. Du har erfarenhet av arbete inom olika vårdnivåer och förstår värdet av god samverkan. I och med att vi bygger upp en ny avdelning behöver du vara nyfiken, utvecklingsinriktad, modig och att du vågar pröva och pröva igen.

Vill du vara med? Välkommen med din ansökan! Bifoga gärna yrkeslegitimation.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2101
Kontakt
  • Sara Lundqvist, vårdenhetschef, 0700-822619
Facklig företrädare
  • Ulrika Olofsson, Vårdförbundet, 033-6161965
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-11

Tillbaka till lediga jobb