Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Varför undersköterska eller skötare hos Bemanningsservice?

Hos Bemanningsservice blir du del av Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna bemanningsorganisation som erbjuder dig möjlighet till både bredd och flexibilitet av avdelningar och arbetspass.

Vårt uppdrag, liksom ditt uppdrag som medarbetare hos oss, är att täcka upp enskilda arbetspass vid akut korttidsfrånvaro ute på sjukhusen där behovet är som störst. Till exempel vid sjukdom, vård av barn eller semester i personalgrupperna på avdelningarna. Våra medarbetare ambulerar på heltid mellan olika vårdavdelningar på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus, Rågården rättspsykiatri samt öppenvårdsmottagningar.

Vårt mål för dig som anställd är att du på sikt skall kunna ambulera mellan ca 5-10 avdelningar som hanterar olika patientgrupper, inom somatisk eller psykiatrisk vård. Vid anställningsstart sätter din närmaste chef upp en introduktionsplan av avdelningar tillsammans med dig som baseras på var behovet är störst i verksamheten, givetvis kombinerat med din tidigare arbetserfarenhet och ditt intresse.

Tjänsten är förlagd till dag- och kvällsarbete på heltid 100%, i arbetstiden ingår två helger per fem veckor. Du planerar ditt eget arbetsschema via din digitala kalender i bokningssystemet TimeCare Pool utifrån de schemarutiner som finns.

Om dig

Som undersköterska söker vi dig som:

  • Har minst 3 års arbetserfarenhet från somatisk sjukhusvård
  • Har arbetserfarenhet från flera olika verksamhetsområden/patientgrupper
  • Är öppen för arbete på samtliga sjukhus inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset
  • Önskar arbeta dag och kväll (natt är tyvärr inte möjligt i dagsläget)

Erfarenhet från medicin- eller geriatrikavdelning samt erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

Som skötare söker vi dig som:

  • Har minst 5 års arbetserfarenhet av psykiatrisk omvårdnad
  • Är öppen för arbete på samtliga sjukhus inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset, inklusive Rågården rättspsykiatri
  • Önskar arbeta dag och kväll (natt är tyvärr inte möjligt i dagsläget)

Erfarenhet från flera olika psykiatriska avdelningar samt erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

Är Bemanningsservice arbetsgivaren för dig?

Våra medarbetare fyller en betydande roll i att förvandla frånvaro till närvaro ute på sjukhusen. Arbetet ute på avdelningarna är självständigt och varierande och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll och ditt självledarskap. För att trivas i rollen hos oss behöver du ha en öppensinnad inställning till nya miljöer och god samarbetsförmåga då du träffar olika arbetsgrupper och patientgrupper på avdelningarna. På Bemanningsservice har vi en serviceadministration bestående av Bemanningskoordinatorer och HR-specialister som stöttar dig med administrering av arbetspass och frågor rörande din anställning.

Vi söker dig som är flexibel och får stimulans av ständigt lärande i en föränderlig arbetsmiljö. Är du också en hjälte utan cape som vill göra skillnad i främsta ledet? Skicka in din ansökan till oss redan idag så hör vi av oss.

Varmt välkommen till Bemanningsservice!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1746
Kontakt
  • Fanny Carlén, HR-specialist, 031-3432900
  • Sandra Forså, HR-specialist, 031-3432900
Facklig företrädare
  • Kommunal, Maria Andersson, 0704-742060
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-22

Tillbaka till lediga jobb