Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri psykos, Administrativa enheten

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Psykiatri Psykos erbjuder specialiserad psykiatrisk diagnostik och behandling för patienter med psykossjukdomar bosatta i Göteborg och Mölndals stad samt Härryda och Partille kommun.

Du kommer att tillhöra Administrativa enheten och vårt uppdrag är att vara en professionell administrativ servicefunktion för verksamheten. Administrativa enheten består av administrativ personal vilka arbetar såväl inom öppen- som slutenvård. Vi har regelbundna möten samt egna planeringsdagar.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi tycker det är viktigt med en kontinuerlig yrkes- och personlig utveckling inom Administrativa enheten. Att ta emot studenter är en del i vårt arbete, och vi vill gärna ha många handledare inom enheten. Sahlgrenska Universitetssjukhuset erbjuder en mängd olika personalerbjudande och rabatter. Några av de förmåner som erbjuds dig som medarbetare är friskvård och hälsofrämjande aktiviteter samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Arbetsuppgifter

Inom Administrativa enheten behöver vi nu förstärkning i arbetet gentemot slutenvården och Utredningsmottagningen i Mölndal. Vi kan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter hos oss; bland annat ingår LPT-administration, diktatutskrifter, receptionsarbete samt patientadministrativt arbete i ELVIS. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övrig personal. Vi inom Administrativa enheten stöttar och hjälper varandra med många arbetsuppgifter, både på distans men ibland även på annan arbetsplats geografiskt inom verksamheten.  

Om dig

Det är ett krav att du har utbildning i vårddokumentation. Vi tror att du är stabil och trygg i dig själv. Du har inga problem att själv planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har en god servicekänsla och tycker om att samarbeta. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret, denna förfrågan gör arbetsgivaren.

Vi kommer att ha intervjuer fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1523
Kontakt
  • Enhetschef, Annika Schönefeld, 031-3432353
  • Sektionsledare, Janhavi Strömberg, 0768-358892
Facklig företrädare
  • Vision, Katarina Johansson, 031-3430231
Publicerat 2023-02-20
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb