Regionservice, Ekonomiservice Mariestad


Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar.

Vi söker dig som motiveras av Regionservice uppdrag – att frigöra resurser till vård och omsorg genom effektiva och kvalitativa servicetjänster. Som systemförvaltare får du möjlighet att bidra med god service i en social och utvecklande roll.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är stationerad på enheten Systemsupport och utveckling i Mariestad, vars uppdrag är att supporta Västra Götalandsregionens medarbetare i våra ekonomisystem. Enheten driver även områdets digitalisering och utvecklingsfrågor. Systemsupport och utveckling tillhör Ekonomiservice som även består av team inom redovisning, kund-, leverantör-, och patientfaktura, sjukresor och fordon.

I arbetet ingår att besvara samtal via telefon från anställda inom Västra Götalandsregionen som har frågor om fakturahantering och våra ekonomisystem. Det ingår även att hantera ärenden som till exempel behörighetsbeställningar och andra frågor från användare i vårt ärendehanteringssystem. Som systemförvaltare medverkar du aktivt i att förbättra arbetssätt och processer. 

Kompetenser

För att lyckas i rollen som systemförvaltare behöver du:

  • vara serviceinriktad, ha ett gott bemötande och kunna samarbeta bra med andra
  • ha ett starkt kundfokus, vara lösningsorienterad och noggrann
  • ha vilja att medverka i utvecklingen av arbetet.

Då vi arbetar i team är det viktigt att du är en lagspelare med god förmåga att samarbeta. Som systemförvaltare behöver du ha god systemkännedom, vilket innebär att du behöver vara van vid digitala verktyg och tjänster samt ha lätt för att lära dig nya system och rutiner. 

Du har högskoleutbildning inom ekonomi, och dokumenterat god datorvana samt erfarenhet av Office-programmen. Du har god förmåga att söka information, kommunicera och interagera digitalt. Vi förutsätter att du kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenhet av support och ärendehantering inom systemförvaltning är meriterande, samt tidigare erfarenhet av kundservice via telefon. Det är även meriterande med kunskaper i Västra Götalandsregionens inköps-, redovisnings-, och fakturaprocess.

Övrigt

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, samt ett vikariat under ca 1 års tid.
I samband med att du registrerar din ansökan hos oss, kan du visa intresse för båda tjänsterna, eller för en av dem. 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9101
Kontakt
  • Elin Asp, Servicechef, 072-2066352
Facklig företrädare
  • Britt-Marie Folkéus Östman, Vision, 073-5752465
Publicerat 2022-11-17
Sista ansökningsdag 2022-12-01

Tillbaka till lediga jobb