Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, Ambulansen

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning
Ambulanssjukvården på Skaraborgs Sjukhus bedriver verksamhet dygnet runt, årets alla dagar. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att skapa patientsäkerhet, medicinsk kvalitet, god tillgänglighet samt en arbetsmiljö där våra medarbetare trivs. Ambulanssjukvården i Skaraborg består totalt av sex operativa enheter; Skövde, Mölltorp, Mariestad/Hova, Skara, Falköping/Tidaholm och Lidköping/Vara. Hos oss är samtliga arbetsinsatser lika viktiga för att helheten ska fungera på ett så bra sätt som möjligt. Vi har en god anda i arbetsgruppen och värdesätter att ha roligt i arbetet.

Arbetsuppgifter
Som ambulanssjukvårdare är du del av ett team som tar hand om personer som drabbats av sjukdom eller olycksfall. Du bemannar både akut- och transportambulanser.

Kvalifikationer
Du är utbildad ambulanssjukvårdare eller motsvarande. Det är önskvärt med tidigare erfarenhet från ambulanssjukvård alternativt annan akutsjukvård.
Körkort med C1-behörighet, alt B-körkort taget före 1juni 1996 är ett krav. Utryckningsförarbevis är även det ett krav.

Vi värderar social kompetens och tjänsten kräver att du som söker är serviceinriktad och alltid sätter patienten i fokus.
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt och social kompetens. Du ska ha god fysisk kapacitet, tester ingår i rekryteringsprocessen.

Övrigt
Anställningen innebär arbete dagtid, kvällar och helger.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Placeringsort kan vara på någon av de sex operativa enheterna Skövde, Mölltorp, Mariestad/Hova, Skara, Falköping/Tidaholm och Lidköping/Vara.

Ansökan

För att söka tjänsten, följ denna länk: https://vgregion.varbi.com/se/what:job/jobID:562504/

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2020-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 7
Sysselsättningsgrad 100
Ort Ambulansen Skaraborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8761
Kontakt
  • Karin Salomonsson, Enhetschef, 0700-852969
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500-431000
Publicerat 2022-11-04
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb