Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hjärtintensivvårdsavdelning 92-93

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Vill du bli en del av en arbetsplats där dina kunskaper, din kompetens och personliga egenskaper står i fokus ska du söka till Kardiologen. Vi är ett trevligt gäng med en blandning av både erfarna och nyutexaminerade medarbetare. Detta är en arbetsplats där man trivs. 

Om oss

Vi är två avdelningar som samarbetar med varandra. På avdelningarna vårdas patienter med akut kärlkrampssjukdom, hjärtinfarkt, hjärtsvikt och rytmrubbningar ex förmaksflimmer. Vi har även mer avancerad vård där vi utreder för eventuell hjärttransplantation. Vi har ett stort inflöde från akutintaget och från ambulansen, där vi kan göra direktinläggningar. Vårt uppdrag är också att ta emot patienter från andra sjukhus.

Vi har ett välfungerande team där undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och fysioterapeuter samarbetar. Detta är en viktig del för att vårt arbete ska kunna utföras på ett professionellt sätt och leverera en hög kvalité till patienten. Vi arbetar med patienten i fokus.

Är du nyfiken på vår verksamhet och på oss som jobbar här? Titta på vår film

Arbetsbeskrivning

Du som är undersköterska har en viktig roll inom omvårdnaden. Du står patienten nära i ditt arbete. Dina arbetsuppgifter är bland annat kontroller av vitalparametrar (puls, blodtryck, puls, saturation och andningsfrekvens och temp).

I arbetsuppdraget ingår även att ta EKG, blodprovstagning, såromläggning, fallriskbedömning och att rapportera eventuella avvikelser till sjuksköterskan. Tillsammans med sjukvårdsbiträdet ansvararar du för patientmåltider.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. För att passa bra in hos oss besitter du egenskaper såsom god samarbetsförmåga, noggrannhet och social kompetens. Stor vikt kommer läggas vid intresse att arbeta med människor i utsatta livssituationer. 

När du börjar hos oss får du en introduktion, där du och din handledare går igenom din arbetsbeskrivning. Vi slussar in dig på avdelningen tills du känner dig trygg i din roll för att du ska kunna ge den bästa möjliga vården. Det är också viktigt att du kommer in i vårt team på ett bra sätt.

Välkommen med din ansökan! 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8666
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jessica Rosander , 031-3421093
  • Vårdenhetschef, Therez Fredriksson , 072-4520918
Facklig företrädare
  • Kommunal, Hans Ekström , 031-3423693
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb