Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K5, Käkkirurgi

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Käkkirurgisk mottagning och Käk- och Ansiktsrehab  på Skaraborgs Sjukhus Skövde ingår i verksamhetsområde K5 som även innefattar Ögon- och ÖNH-mottagning med en slutenvårdsavdelning, Ögonoperation samt Logopedi. Kliniken har en bred verksamhet inom det käkkirurgiska vårdpanoramat. I området ingår dentoalveolär kirurgi, implantat, ortognatkirurgi, trauma och i mindre omfattning käkledskirurgi. Vi har ett nära samarbete med ÖNH-mottagningen och Specialisttandvården. På kliniken finns tre specialister inom käkkirurgi, en assistenttandläkare, två ansiktsprotetiker, 10 operationstandsköterskor och en sjuksköterska. 

Arbetsuppgifter

Som käkkirurg arbetar du inom käkkirurgins hela behandlingsområde och deltar i klinikens verksamhetsutveckling.
Vi erbjuder stora möjligheter att arbeta med erfarna specialistteam och kompetensutveckling i en spännande och stimulerande sjukhusmiljö i nära samarbete, främst med öronklinik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom käkkirurgi och är intresserad av att arbeta med hela käkkirurgins omväxlande behandlingsområde.
Du som söker har god samarbetsförmåga, servicekänsla, flexibilitet och är intresserad av utvecklingsarbete.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8563
Kontakt
  • Kerstin Thim, 0500-432975
Facklig företrädare
  • Tjänstetandläkarna Carina Bergman, 010-4417190
Publicerat 2022-10-28
Sista ansökningsdag 2022-12-05

Tillbaka till lediga jobb