NU-sjukvården, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg

Vi söker nu sjuksköterskor som vill arbeta som semestervikarie hos oss i sommar!

NU-sjukvården
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. NU-sjukvården består av NÄL i Trollhättan som är ett komplett akutsjukhus, Uddevalla sjukhus som är ett avancerat sjukhus för planerad specialistvård samt Brinkåsen i Vänersborg som är en toppmodern vårdmiljö för psykiatrisk slutenvård. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll.

Att arbeta hos oss
Som sjuksköterska i NU-sjukvården gör du skillnad för andra människor - varje dag. Här räddas liv, här förändras liv, här föds nya liv. Vi erbjuder dig ett brett och omväxlande arbete där du arbetar tätt ihop med andra yrkeskategorier. Och när du vill gå vidare i din karriär har du många alternativ att välja bland.

Hos oss kan du arbeta mot de flesta vårdavdelningar inom medicin och opererande specialiteter. Vi erbjuder på så sätt ett inspirerande, varierande och lärorikt arbete. Har du önskemål om och vana från någon verksamhet så ange gärna det i din ansökan så försöker vi tillgodose dina önskemål!

Kombinera jobb och semester
Vill du spendera din sommar på västkusten? NU-sjukvården har då möjlighet att erbjuda ett förmånligt pris på boende både för dig och din familj.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, alternativt att du tar examen från sjuksköterskeprogrammet i juni 2022.  

Din personliga lämplighet värderas högt och vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, patientfokuserad och har god samarbetsförmåga. 

Övrigt
Vi intervjuar och anställer fortlöpande under hela ansökningstiden. Vi vill därför att du söker redan nu!

NU-sjukvården är en verksamhet som bedriver vård dygnet runt vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2023-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Trollhättan/Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8440
Kontakt
  • Linn Kristiansson, HR-specialist, 010-4356809
  • Matilda Jakobsson, HR-specialist , 010-4356821
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl010-4350000
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb