Närhälsan Sisjön vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Sisjön vårdcentral är belägen i Västra Göteborg intill varierande och expansiva bostadsområden med närhet till natur och serviceutbud. Våra ljusa och rymliga lokaler med tillgång till goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till ett köpcentrum med bland annat en stor matbutik och flertalet restauranger.

Vi är en enhet med ca 25 anställda och drygt 7 800 listade invånare. Med tre specialister i allmänmedicin, en hemsjukvårdsläkare och fyra ST-läkare har vi god läkarbemanning, men har nu möjlighet att utöka vårt team och utveckla vår enhet vidare. Vi arbetar i team med våra duktiga och erfarna sjuksköterskor och vårt psykosociala team med psykolog, vårdsamordnare och rehabkoordinator. Förutom ST-läkare handleder vi AT-läkare, underläkare och läkarstuderande.

Vår läkarmottagning har ett välutrustat operationsrum för den kirurgiskt lagde distriktsläkaren, via Barnmorskemottagningen i samma lokaler finns tillgång till gynekologiskt undersökningsrum, och vi har nyligen startat upp en mottagning för hudförändringar med kryobehandling. I samma lokaler finns vårt välfungerande BVC och medicinsk fotvård. Vi rondar regelbundet på tre äldreboenden. För att öka vår enhets tillgänglighet börjar vi inom kort med utökade öppettider för våra patienter.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar, i en positiv arbetsmiljö med humor och god laganda, där stor vikt läggs vid att skapa goda förutsättningar för samarbete och lärande.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi söker dig som vill bli en del av vår fina läkargrupp. Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer framför allt att arbeta med mottagningsarbete med planerade mottagningstider och akuttider samt att du bereds möjlighet att handleda ST-läkare. Du deltar i läkargruppen som en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med vårdcentralens ledning.

Om dig

Du har svensk läkarlegitimation och specialistkompetens i allmänmedicin. Vi söker dig som tror på primärvårdens framtid och som vill vara delaktig i att driva utvecklingen framåt tillsammans med oss. Att dela med sig av dina kunskaper och erfarenheter är en självklarhet för dig. Du har lätt för att kommunicera och skapa relationer samt har ett genuint intresse av handledning och utveckling av verksamhet och medarbetare.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga samt intresse för att vidareutveckla ett hållbart allmänmedicinskt arbetssätt. Du har ett professionellt arbetssätt, är en god samarbetspartner och värdesätter ett gott bemötande. För att trivas hos oss ser du förändringar som utvecklingsmöjligheter. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7094
Kontakt
  • Jennifer Rudolph, Vårdcentralchef, 0722-071673
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Sveriges Läkarförbund , mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2022-10-19
Sista ansökningsdag 2022-11-16

Tillbaka till lediga jobb