Regionhälsan Agnes mottagning för gravida och förlösta

Vill du vara med att starta upp och driva utvecklingsarbetet för en nystartad mottagning för gravida och förlösta, i kombination med arbete i din grundprofession? Sök till oss!

Om oss

Regionhälsan har fått ett nytt uppdrag att driva en verksamhet för gravida och förlösta med möjlighet till bokade tider inom kort varsel. Vår mottagning kommer att ta emot patienter som kan behandlas i öppenvården, där sjukhusets resurser inte krävs. Verksamheten kommer att startas upp och drivas i tätt samarbete med obstetriken på SU, där ett operativt samarbete mellan sluten- och öppenvården kring patientgruppen är en nödvändig och viktig del. 

Verksamheten kommer att samlokaliseras med Masthugget gynekologi- och obstetrikmottagning - en stor och högkvalitativ mottagning i nya, fräscha lokaler på Masthuggstorget. 

Om arbetet

Du kommer att ta emot gravida och förlösta som kräver ett snabbt omhändertagande men inte sjukhusvård. Patienterna bokas av koordinator i teamet eller från SU. Utöver mottagningsarbete är vanligt förekommande arbetsuppgifter undersökningar så som ultraljud, CTG och telefonkoordinering. Du har ett tätt samarbete med dina kollegor på plats samt med övrig personal i vårdkedjan.

Då mottagningen är i en nystartsfas ingår det i arbetet att vara med och starta och driva utvecklingen tillsammans med obstetriken.

 Om dig

Du är legitimerad barnmorska med minst fem års erfarenhet av arbete på barnmorskemottagning och/ eller förlossningsvård, gärna av båda delar.  

Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Då tjänsten innebär samverkan mellan SU och öppenvården är det av stor vikt att du är intresserad av denna samverkan. Vi ser också gärna att du är nytänkande och har som tydligt mål att sätta patienten i centrum och fortsätta att vidareutveckla mottagningen. 

Villkor

Du kommer att ha din grundanställning på den nystartade mottagningen för gravida och förlösta och arbeta här merparten av din tjänstgöring. Resterande del av tjänsten arbetar du som resurs på annan verksamhet inom Regionhälsan eller SU, baserat på ditt önskemål och intresse. Vi erbjuder en fortlöpande kompetensutveckling i form av hospitering på de olika vårdnivåerna för att bli kunnig i hela vårdkedjan.

Tjänstgöring en kväll i veckan.

Vi söker två barnmorskor. Urval sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6902
Kontakt
  • Emma Borgström, 070-6034528
Facklig företrädare
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet, 0761-372186
Publicerat 2022-09-07
Sista ansökningsdag 2022-09-25

Tillbaka till lediga jobb