Regionhälsan, Övriga Expertenheter, Utväg Skaraborg

Om oss

Utvägs kärnverksamhet är stöd i form av enskilda samtal och gruppverksamhet för personer som är eller har varit utsatta för våld, personer som utövar/har utövat våld samt barn och unga som upplever eller har upplevt våld. Utväg arbetar också med utbildningar och andra kompetenshöjande insatser för och tillsammans med de samverkande myndigheterna samt andra som önskar utbildning om ViNR (Våld i Nära Relation).

Utväg är placerad i två olika geografiska områden, Utväg Skaraborg med sin mottagning i Skövde samt Utväg Södra Älvsborg med mottagning i Borås och Alingsås.
Tjänsten omfattar administration för båda verksamheterna.

Om arbetet

Vi söker dig som vill arbeta med administrativa och kommunikativa uppgifter kopplade till verksamheten. I tjänsten kommer det att ingå att arbeta med systemet SharePoint SOFIA, med verktyget Plan & Styr, Regionhälsans dokumenthanteringsplan mm. Personen vi söker ska hålla Utvägs externa hemsida och andra plattformar för Utvägs nätverk uppdaterade samt bistå vid upprättande och administrering av inbjudningar till utbildningar och andra möten som anordnas i Utvägs regi. Till tjänsten hör också att granska inkommande fakturor samt beställningar i Marknadsplatsen. 

Tjänsten går att kombinera med annan administrativ tjänst inom Regionhälsan.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av tjänst med administrativa uppgifter. Det är en fördel om du redan har erfarenhet av ovanstående system inom VG-region.
Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6583
Kontakt
  • Kerstin Nettelblad, Verksamhetschef, 0767646935
Facklig företrädare
  • Git Olofsson, Akademikerförbundet SSR, 072-2063558
Publicerat 2022-09-08
Sista ansökningsdag 2022-09-25

Tillbaka till lediga jobb