NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 45

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Välkommen till vårt team!
Det viktigaste för oss? Att du brinner för det goda patientmötet, där patienten görs delaktig i sin vård.

Om oss
Avdelning 45 har 26 vårdplatser där vi vårdar och behandlar patienter med kirurgiska sjukdomar i kärlen, övre delen av buken, käken samt öron-näsa och hals. 

Hos oss arbetar du med de olika specialiteterna i team med läkare och undersköterska. Vi har ett nära samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister och sjukhustandvården m.fl. Vi har även ett nära samarbete med öron- näsa och halsmottagningen samt kärlmottagningen, därför är kombinationstjänstgöring möjlig.

Arbetar du hos oss lär du dig mycket om de olika specialiteérna. Vi vårdar bland annat patienter som genomgår Trombolysbehandling på grund av ocklusioner i extremiteternas blodkärl, patienter som är trakeostomerade samt patienter med besvär från övre mag-tarmkanalen. Många av våra patienter kommer till avdelningen för både planerad och akut pre- och postoperativ vård.

Vi utreder och vårdar patienter med malignitet och vi eftervårdar patienter som varit på Sahlgrenska för operation eller strålbehandling. Arbetar du hos oss utvecklar och fördjupar du din kunskap och kompetens inte bara i omvårdnad och behandling utan du blir också van att hantera det medicinsktekniska, såsom läkemedelspumpar, omläggningar med VAC- och PICO-pumpar. Vi iordningställer och administrerar läkemedel och näring via sonder, PEG samt venösa och centrala infarter.

Om tjänsten
Som sjuksköterska på enheten med patienter i Förlängd Dagvård kommer du att arbeta med patienter som kallas för planerad operation med förväntad utskrivning inom ett dygn. Enheten bemannas dag/kväll/natt måndag till fredag. Tjänsten innebär att du, i ett eget vårdlag, arbetar självständigt i sal avsedd för FDV-patienter. Viss helgtjänstgöring sker på avdelning 45. 

Vi är måna om en kvalitativ bredvidgång och skräddarsyr din introduktion utifrån erfarenhet och kunskap.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Meriterande med erfarenhet av kirurgisk vård eller närbesläktat område som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, skicka därför in ansökan så snart som möjligt.

Ring oss gärna för mer information om vår avdelning!

Vill du veta mer om vår verksamhet och hur det är att arbeta som sjuksköterska på kirurgkliniken? Tryck Här

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6175
Kontakt
  • Ida Niklasson Laurell, Avdelningschef, Mejl:ida.niklasson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl010-4350000
Publicerat 2022-10-13
Sista ansökningsdag 2022-10-27

Tillbaka till lediga jobb