Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Avd 357 - Kardiologi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Avdelning 357 är en vårdavdelning med inriktning mot Kardiologi. Avdelningen består av 30 vårdplatser varav 6 hjärtintensivplatser (HIA) och 24 eftervårdsplatser (EVA). Dagtid, vardagar har vi också 4 vårdplatser för elektiv verksamhet.

På avdelningen vårdas patienter med akut kranskärlssjukdom såsom hjärtinfarkt, instabil angina, hjärtsvikt, rytmrubbningar, till exempel förmaksflimmer. Här vårdas också vuxna med medfödda hjärtfel (GUCH).

Vi har på ett framgångsrikt sätt skapat delaktighet för våra patienter genom att arbeta med ett personcentrerat arbetssätt (PCA). Vi har även ett välfungerande team där sjuksköterskor, undersköterskor och läkare ingår i teamet.

En viktig del i vårt arbete är att arbeta med hög kvalitet och därigenom säkerställa vården. Ett välfungerande arbete med hög patientsäkerhet kräver hög kompetens och engagerade medarbetare.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder både interna och externa möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling inom Kardiologi. 

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 timmar/vecka ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska sker i nära samarbete med undersköterska.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Kunskap och erfarenhet inom Kardiologi är meriterande. 

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 93%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/5867
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Mirsada Persson, 031-3436819
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Fiona Pekkanen, Fiona.Pekkanen@vgregion.se
Publicerat 2023-01-31
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb