Folktandvården, Vara

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar med assistans, profylax och egna patienter. Arbete med FRAMM, uppsökande verksamhet, steril- och receptionsarbete är också vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Om oss
Vi arbetar i en positiv laganda där samarbete och utveckling av verksamhet och personal är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och tar gärna till oss av nytänkande.

Folktandvården Vara - Grästorp är en klinik, men har två utbudspunkter. På kliniken arbetar 20 medarbetare fördelade på 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 12 tandsköterskor.

Vi har traditionellt schema med arbetstider mellan 7 - 17.

Vi är en av 16 FoU-kliniker i Västra Götalandsregionen, vilket innebär att vi är engagerade i forskningsprojekt och samarbetar med Institutionen för Odontologi på Göteborgs Universitet.

Bland våra patienter finns många med stora behandlingsbehov och det finns därför goda möjligheter att efter intresse arbeta med/fördjupa sig inom de olika odontologiska områdena.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet. Du har intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade att genomföras under vecka 4-5. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vara-Grästorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8553
Kontakt
  • Camilla Haraldsson, klinikchef:, 070-020 60 83
  • Anna Snygg, klinikkordinator:, 010-441 87 75
Facklig företrädare
  • Therese Lindqvist, Vision:, 072-202 69 10
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Return to job vacancies