Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M6, BUP Mariestad

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa Barn- och ungdomspsykiatri, vågar du utmana våra invanda mönster i syfte att bli bättre, kan du bidra med sin gedigna kompetens till våra barn och unga.

Att jobba på BUP är att jobba med några av samhällets mest utsatta – barn och unga med en psykisk ohälsa. Din insats är guld värd för våra barn och deras familjer. Du gör skillnad!

Är du en person som vill, vågar och kan bli en del i denna viktiga verksamhet?

Vi söker just nu sjuksköterskor till vår mottagning i Mariestad

Om tjänsten
Vi arbetar med att bedöma, utreda, behandla och habilitera barn och unga med psykisk ohälsa. Som sjuksköterska arbetar du med psykiatrisk omvårdnad hos barn och unga. I den här tjänsten ingår bl.a att göra medicinuppföljningar, ge psykoedukation, samt telefonrådgivning.

Du kommer att vara placerad i Mariestad och arbeta i ett tvärprofessionellt team.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykiatisjuksköteska/sjuksköterska och tycker om att arbeta med barn och ungdomar och deras nätverk. Du ska ha god förmåga att organisera och prioritera. Vi vill att du ska tycka om att arbeta i team, men samtidigt vara trygg i att arbeta självständigt.

Vi ser gärna att du har en vidareutbildning i psykiatri, med det är inget krav. Annan erfarenhet av arbete med psykiatri och/eller barn är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

 

Om BUP Skaraborg
Barn- och ungdomspsykiatrin i Skaraborg har ansvaret för den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin för ca 56 000 barn och ungdomar. Vår verksamhet består av öppenvårdsmottagningarna BUP Skövde och BUP Mariestad med tillhörande satellitmottagningar i Lidköping och Falköping. Till verksamheten hör även enheter som har hela Skaraborg som upptagningsområde. Dessa enheter är BUP dagsjukvård, akutteam och mellanvård samt vår åldersövergripande ätstörningsenhet.

 

Vid tillsättning inom psykiatrin begär vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren. 

Är du nyutexaminerad sjuksköterska med mindre än fyra månaders yrkeserfarenhet hänvisas du att söka Kliniskt basår på Skaraborgs Sjukhus, läs mer här: Kliniskt basår - Skaraborgs Sjukhus (vgregion.se)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8321
Kontakt
  • Ulla Nordh, enhetschef , 072-223 2675
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , 0500-431936
Publicerat 2022-01-03
Sista ansökningsdag 2022-01-31

Return to job vacancies