Närhälsan Mösseberg Vårdcentral, Falköping

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen Mösseberg är en väletablerad vårdcentral som ligger belägen på sluttningen av Mösseberg. Vi finns på sjukhusområdet i Falköping och har cirka 9400 listade patienter. Hos oss kommer du att ingå i en stabil bemanning av sjuksköterskor och läkare som en av cirka 35 erfarna medarbetare som arbetar för bra teamarbete och god service till våra patienter.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Mösseberg vårdcentral: https://www.narhalsan.se/Mossebergvardcentral

Om arbetet

Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete som distriktsköterska/barnsjuksköterska på BVC där du följer barn och föräldrar från nyfödd till dess att skolhälsovården tar vid. Du har en central roll i att möta familjernas behov, göra medicinska och omvårdnadsmässiga bedömningar och prioriteringar. Du kommer bland annat arbeta med hälsokontroller, vaccination och föräldragrupper. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph och använder oss av TeleQ. Arbetet innebär självständigt mottagnings arbete och arbete i team. En del av arbetet kan bli förlagt till jourcentral.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Vi ser gärna att du har ett intresse för barnhälsovård samt har erfarenhet av arbete med triagering, egenvårdsrådgivning och primärvårdsvana.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper som ett flexibelt förhållningssätt att du är serviceinriktad, ansvarstagande samt har förmågan att arbeta självständigt och i samarbete med kollegor.   

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8311
Kontakt
  • Eva-Lisa Karlsson, Vårdcentralschef, tel. 0515-878 41, 070-082 55 72
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, tel. 072-451 94 14
Publicerat 2021-12-15
Sista ansökningsdag 2022-01-15

Return to job vacancies