Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Radiologi , Mammografi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vår verksamhet

Radiologin erbjuder dig en utvecklande och kreativ arbetsplats med trevliga möten mellan kollegor, patienter och deras anhöriga. Verksamheten är en viktig del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer att ha kontakt med många olika patienter från olika verksamheter på hela sjukhuset. Verksamheten är högteknologisk och utvecklas ständigt för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar. Radiologin är lokaliserad till Sahlgrenska-, Östra- och Mölndals sjukhus men ingår i ett gemensamt verksamhetsområde för att främja samarbete. Vill du veta mer, läs via länken: https://www.sahlgrenska.se/omraden/omrade-4/radiologi/

Mammografin är en liten enhet med cirka 25 medarbetare, fördelat på olika yrkeskategorier som sektionsledare, bröstradiologer, sjuksköterskor, undersköterskor samt administrativ personal. Avdelningen har behov av tre medicinska sekreterare. Arbetsuppgifterna fördelas lika mellan sekreterarna där daglig kommunikation förs för att påverka arbetsflöde och belastning inom gruppen. Vi har ett nära samarbete med andra specialiteter inom bröstcancerflöde som kirurgens bröstteam, cytologen och patologen, onkologen och externa vårdgivare.

Vad erbjuder vi? 

Som medicinsk sekreterare kan vi erbjuda dig en modern och stimulerande arbetsplats. Du har nära till verksamheten och läkarna som dikterar samtidigt som du har möjlighet till ostört sekreterararbete. Helgfri tjänstgöring på dagtid måndag-fredag.

Arbetsuppgifter 

Förutom diktat, följa upp svar (cytologi/patologi) och eventuella flaggningar av andra diagnostiska moment har man som medicinsk sekreterare på mammografin varierande arbetsuppgifter såsom ansvar för upplägg för multidisciplinära konferenser (MDK) inom bröstcentrum (BC). 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare/läkarsekreterare eller har motsvarande vårddokumentationsutbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket samt har vana att arbeta i olika miljöer som informations- och dokumentationssystem inom radiologisk verksamhet som RIS/PACS-Sectra.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, professionalitet i sin yrkesroll, organisationsförmåga, flexibilitet samt att man är serviceinriktad och visar ett gott patientbemötande.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7977
Kontakt
  • Alexa von Wrangel, vårdenhetschef, 076 - 127 62 98 / alexa.vonwrangel@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Monica Hjerpe, Vision, 031 - 342 71 32
Publicerat 2021-12-06
Sista ansökningsdag 2022-01-16

Return to job vacancies