Folktandvården, Lilla Edet

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Nu söker vi en duktig och trevlig tandläkare till Folktandvården i Lilla Edet

Om jobbet

Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar, därför finns det goda förutsättningar för att du ska kunna använda och utveckla din kompetens tillsammans med oss. Något som vi särskilt värdesätter på kliniken är samarbetsförmåga, kreativitet och servicekänsla då vi anser att detta är viktigt att förena med den odontologiska utvecklingen.

Om oss

Vi arbetar i en positiv anda där våra patienter/kunder, kliniken som en enhet, klinikens resultat och utveckling är grunden för verksamheten. Vi tycker att det är spännande med utmaningar och nytänkande och vill att alla medarbetare ska ta ett personligt ansvar för ett bra arbetsklimat samt vara engagerade i klinikens utveckling.

Dörrarna är öppna och vi har en god och öppen kommunikation. Vi arbetar enligt en traditionell arbetsmodell men mycket av den basala diagnostiken utförs av klinikens Tandhygienister i ett nära samarbete med våra duktiga Tandläkare och Tandsköterskor.

Om dig

Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lilla Edet
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7895
Kontakt
  • Klinikchef: Ulf Ljungberg, 070-312 76 83
Facklig företrädare
  • TT Kerstin Söderström, 010-441 89 10
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Return to job vacancies