Sjukhusen i väster, AnOpIva, Intensivvårdsavdelning, Alingsås lasarett

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Vill du arbeta på en allmän-IVA med bred kompetens? Isåfall är Alingsås lasarett någonting för dig!
Vi är ett gott gäng som trivs tillsammans och vi har nyligen flyttat in i nya fina lokaler. Vi får ett utökat uppdrag från hösten 2021 och nu vill vi bli fler!

Arbetet
På intensivvårdsavdelningen, IVA, vårdas svårt sjuka patienter som kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad. IVA-miljön präglas av tekniska hjälpmedel i form av medicinsk apparatur och avancerad övervakningsutrustning, vilket krävs för att övervaka och behandla patienter 24 timmar om dygnet. På vår intensivvårdsavdelning vårdas intensivvårdspatienter och intermediärvårdspatienter. IVA och den postoperativa avdelningen samarbetar. På den postoperativa verksamheten övervakas och vårdas nyopererade patienter. Verksamhet bedrivs dygnet runt, måndag till fredag samt akuta operationer på helger.

Eftersom vi arbetar i team om intensivvårdssjuksköterska, undersköterska och läkare så trivs du med samarbete likaväl som du är initiativrik och självgående. Vi arbetar med patienten i centrum. Det är också viktigt att du har en god kommunikativ kompetens. Du har förmåga att se helheten och att ta hänsyn till rådande omständigheter och anpassa dig därefter. Hos oss får du som sjuksköterska arbeta med varierande arbetsuppgifter inom både intensiv- och postoperativ vård, men även med patienter som klarar sig med intermediärvård. Detta gör att arbetet blir omväxlande och att vi har en bred kompetens.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i intensivvård. Har du tidigare erfarenhet av intensivvård och postoperativvård är det meriterande.

Du behöver vara noggrann, bra på att samarbeta och kunna ge ett gott bemötande. Vi tror att du som börjar hos oss trivs med ett varierande arbetstempo och är duktig på att anpassa vården efter patientens behov. Vi tycker det är viktigt att du har en vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling.

Vi söker medarbetare som kompletterar vår grupp och lägger därför stor vikt personlig lämplighet.

Arbetstider med bra villkor för dig
Du har möjlighet till individuell schemaplanering på dygnets alla timmar.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7479
Kontakt
  • Björn Cedergårdh, avdelningschef, 0322-22 63 05
  • Petra Lernås, avdelningschef, 0322-22 63 54
Facklig företrädare
  • Åsa Olin, Vårdförbundet, asa.olin@vgregion.se
Publicerat 2022-02-25
Sista ansökningsdag 2022-03-11

Return to job vacancies