Skaraborgs Sjukhus, Serviceenheten, Lokaler & Utrustning

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning
Skaraborgs Sjukhus befinner sig i en spännande och expansiv fas med flera stora ny-, till- och ombyggnationer som sträcker sig många år framåt i tiden.

Lokalfunktionen är organisatoriskt placerad inom verksamhetsområde Stöd och Service. Inom enheten finns för närvarande elva medarbetare. En kommande pensionsavgång behöver nu ersättas för att inte minst hålla fortsatt takt med omfattningen av pågående och kommande lokal- och utrustningsprojekt. Enheten står bland annat för ett öppet klimat, har en omväxlande vardag och håller en utvecklingsorienterad struktur.

Arbetsuppgifter
Uppdraget i stort består i att under ledning av chef bidra till att tillgodose sjukhusets verksamheter med bland annat stöd i lokalförsörjningsfrågor. Du kommer att i stor utsträckning självständigt arbeta med och emellanåt leda och driva icke medicintekniska utrustningsprojekt men även mindre lokalprojekt ur ett verksamhetsperspektiv. Arbetet sker i samverkan med framför allt berörda sjukhusverksamheter samt fastighetsägaren, men givetvis även dina närmaste kollegor. Tjänsten inbegriper bland annat arbete med behovsanalyser, samordning, planering, koordinering och stora kommunikativa insatser. Rollen innebär också att du kommer vara en viktig del av en sammanhållande länk som logistiskt håller ihop de verksamhetsflyttar som blir en följd av de flertaliga lokalprojekt som väntar på SkaS Skövde.

Kvalifikationer
Företrädesvis eftergymnasial utbildning inom området. Du behöver ha några års förvärvad erfarenhet från verksamhetsrelaterade lokalförsörjningsfrågor, gärna i offentlig miljö. Vidare så behöver du ha en väl utvecklad servicekänsla, god samarbetsförmåga samt anlaget att kunna se samband och logiska lösningar. Detta är sammantaget vitala delar för att lyckas bra i denna utmanande och inte sällan komplexa roll. Förmågan att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt hålla en tydlig kommunikativ linje värderas samtidigt högt. Meriterande är om du har erfarenhet av sjukvårdsrelaterade lokalprojekt och även kunskaper i förbättrings- och utvecklingsprocesser samt logistik. 

Övrigt
Tjänsten innebär emellanåt resande mellan sjukhusorterna men även regionalt vilket fordrar B-körkort. Vid en eventuell anställning kommer arbetsgivaren att göra utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. 

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7059
Kontakt
  • Erik Sandström, Chef Lokalfunktionen, 0701 - 72 71 02
Facklig företrädare
  • Vision, 0500 - 43 19 44
Publicerat 2021-12-13
Sista ansökningsdag 2022-01-31

Return to job vacancies