Västfastigheter

Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, vårdpersonal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Vill du skriva ditt examensarbete hos en av Västsveriges största fastighetsägare? Välkommen att presentera din idé för oss.

Ett ex-jobb inom Västra Götalandsregionen och Västfastigheter kan vara början till att lära känna din framtida arbetsgivare, få inblick i hur det är att arbeta hos en samhällsviktig offentlig aktör eller knyta värdefulla kontakter. För oss som arbetsgivare ger det möjlighet att få ta del av ny forskning och knyta band till våra kanske framtida medarbetare.


Tänk på att beskriva din idé så tydligt som möjligt så är det desto lättare för oss att matcha mot vår verksamhet. Med vår bredd finns kanske möjligheten att skriva om något som just du brinner för.

Områden inom Västfastigheter
• Drift och Service
• Fastighetsförvaltning
• Projekt
• Ledningsstödjande funktioner (säkerhet, miljö och energi, fastighetsinformation m.m.)


Du kan läsa mer om de olika områdena och vad de arbetar med på vår hemsida. Våra kontor finns i Borås, Göteborg, Skövde och Uddevalla.


Vi stämmer kontinuerligt av intresseanmälningarna som kommer in med organisationens behov och möjligheter att ta emot ex-jobbare. Om vi har möjlighet att ta emot dig hör vi av oss!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Examensarbete är inte avlönat
Antal lediga befattningar 1
Ort Enligt överenskommelse
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/6800
Kontakt
  • Zara Thageson, HR, 070-020 60 95
Publicerat 2021-11-09
Sista ansökningsdag 2022-03-06

Tillbaka till lediga jobb