Närhälsan Stenungsund vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen i Stenungsund är centralt belägen vid torget med promenadavstånd till kollektivtrafik, både tåg och buss. Vi som arbetar här är distriktsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykologer. Vi har runt 9300 listade medborgare. Hasselkärnans familjecentral BVC är en del av vår verksamhet där det idag arbetar tre distriktssköterskor.

Om arbetet

Att vara undersköterska hos oss är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Arbetsuppgifterna består av provtagning/analysarbete i vårt laboratorium, att assistera läkare vid patientbehandlingar/ undersökningar, ta blodtryck samt EKG, hembesök. Tillsyn och iordningställande av behandlingsrum, förråd mm ingår också. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete på vårdcentral eller sjukhus, mottagningsarbete samt kunskaper i Asynja.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, flexibilitet, viljan att bidra med god kommunikation och teamutveckling. Dessutom är du serviceinriktad och ser ett professionellt förhållningssätt mot patienter och kollegor som en självklarhet. Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är våra ledord som vi gärna ser att du reflekterar över i ditt personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2721
Kontakt
  • Ann Sundström, Vårdcentralchef, 0708-107898
  • Anneli Jardek, Teamledare, 0700-82 21 78
Facklig företrädare
  • Anne- Liz Hjelte, Kommunal, 010-4415042
Publicerat 2021-04-26
Sista ansökningsdag 2021-05-17

Return to job vacancies