Södra Älvsborgs sjukhus , kirurg- och öronkliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Som undersköterska arbetar du med sedvanligt mottagningsarbete där du bl.a. assisterar läkare vid dess mottagning och vid vissa undersökningar. Dessutom ingår viss telefonrådgivning. Ett viktigt och stort arbete är att också bemanna kirurgmottagningens sårmottagning. Här arbetar du i team med kollegor och gör egna bedömningar och omläggningsplaner för patienter med avancerade sår. Givetvis sker detta arbete i nära samarbete med läkare.

I tjänsten ingår helgtjänstgöring, 1 av 5 helger på kirurgavdelning.

Om oss
Kirurgmottagningen är en lagom stor verksamhet med alla dess fördelar. Här bedriver vi verksamhet uppdelat på kärl-, gastro-, bröst/endokrin- och kolorektalsektion. Vi behandlar patienter inom alla åldrar, från barn till vuxna. Här arbetar vi nära varandra och har tillsammans lång och gedigen erfarenhet inom området. Vi uppskattar varandras kompetenser och strävar efter att ge så god och professionell vård som möjligt.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med flerårig erfarenhet från kirurgisk sjukvård. Har du goda kunskaper kring sår och förband så är det meriterande. Du förväntas vara ansvars- och initiativtagande med stor förmåga att arbeta självständigt. Du se möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår samt känner tillfredställelse i att vara med att utveckla verksamheten.

Övrigt
Bifoga giltigt utbildningsintyg i din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1926
Kontakt
  • Thomas Hallberg, vårdenhetschef, 033-616 10 49
Facklig företrädare
  • Ann-Marie Pettersson, Kommunal, 033-616 20 37
Publicerat 2021-03-23
Sista ansökningsdag 2021-04-18

Return to job vacancies