Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K6, Läkare An-Op-IVA, SkaS

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Är du intresserad av att arbeta inom anestesi och intensivvård? Hos oss får du möjlighet att arbeta självständigt och samtidigt alltid ha uppbackning av en specialist. Nu erbjuder vi möjligheten för en underläkare att arbeta hos oss med eventuell möjlighet till att påbörja ett ST-block. 
Verksamhetsområde Operation, Anestesi och Intensivvård har patienten i centrum och tillhandahåller specialiserad sjukvård i samband med:

  • operation
  • anestesi
  • postoperativ vård
  • intensivvård
  • smärtbehandling

Genom hög kompetensnivå hos personalen, medicinskt, omvårdnadsmässigt och tekniskt, ger vi patienten bästa möjliga vård. 

Arbetsuppgifter

ST-tjänstgöring inom anestesi och intensivvård. Målet är att du ska få göra så mycket själv som du känner dig trygg med men alltid ha en handledare att tillgå.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med ett intresse för anestesi, intensivvård och smärtverksamhet. 

Villkor

Placering är i Lidköping eller i Skövde men oavsett placeringsort förekommer arbete både i Falköping, Lidköping och i Skövde.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1880
Kontakt
  • Krister Löfving, Enhetschef, 0500 - 43 14 80
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 0500 - 43 10 00, vxl
Publicerat 2021-03-22
Sista ansökningsdag 2021-04-12

Return to job vacancies