Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Intervention 1 Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Hos oss får du fördjupa dig inom intervention, olika angioundersökningar och behandlingar i kärl med inovasiv teknik. Nu söker vi två sjuksköterskor som vill utvecklas tillsammans med oss.

Hybrid och intervention innefattar Kärlkirurgi samt Interventions- och Operationsenheter med hybridsalar. Vi finns i Bild- och interventionscentrum (BOIC) på Sahlgrenska sjukhuset. Intervention 1 arbetar med radiologisk angioutrusning på hybridsalar och utför olika interventionella behandlingar inom Neuro och Buk Kärl. Vi har övervägande akuta patienter, cirka 60% i förhållande till planerad vård.

Hos oss tjänstgör röntgensjuksköterskor och undersköterskor som arbetar tillsammans med kärlkirurger och radiologer (interventionister) med specialisering inom Neuro respektive Buk Kärl. Vi har ett nära samarbete med Anestesi 5, för patienter som sövs eller erhåller annan sedering. 

Om arbetsuppgifter

Interventionområdet du kommer att arbeta med är Neuro eller Buk Kärl. Det är en spännande verksamhet med mycket teknik och ständiga utmaningar. Vi arbetar i en höggradig ren miljö, där våra interventionslab och hybridsalar har identiska hygienkrav på samma sätt som en operationsenhet. 

Du kommer att vara delaktig i att forma sjuksköterskas roll och arbetsuppgifter på intervention. Du kommer vara en del av teamet och arbeta ihop med röntgensjuksköterskan och interventionisten vid våra undersökningar/behandlingar.

Hos oss får du fördjupa dig inom intervention, olika angioundersökningar och behandlingar i kärl med inovasiv teknik samt den utmaning som finns av specialisering på ett Universitetssjukhus.

Vi arbetar dagtid måndag till fredag inklusive beredskap. Introduktionen anpassas individuellt, men minst i 6 månader.

Om kvalifikationer

Vi söker legitimerad sjuksköterska. Du har erfarenhet från sjukhusvård, gärna inom verksamhet från Kirurgi och/eller Neuro. Du bör ha ett teknikintresse och fokus på de utmaningar som följer med ett högt flöde av akuta patienter.

Du tar eget ansvar och har förmågan att arbeta i team med olika yrkesprofessioner. Du är positiv till förbättringsarbeten och ett ständigt lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi hoppas det låter intressant! För eventuell anställning så föregås den av hospitering en dag på Intervention 1. Därefter bokas en tid för intervju.

Vi kan hjälpa till med bostad i Göteborg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1845
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Carina Sandin, 070 - 962 47 56
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Carina Seldahl Holmberg, 031 - 342 32 07
Publicerat 2021-03-19
Sista ansökningsdag 2021-04-22

Return to job vacancies