Naturbruksförvaltningen, Naturbruksskolan Uddetorp

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, anpassat gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Beskrivning
Naturbruksskolan Uddetorp ligger i utkanten av Skara, med närhet till både stad och natur. På Uddetorp kan man läsa Naturbruksprogrammet inriktning lantbruk med utgångarna maskin, växtodling och lantbruksdjur, naturvetenskaplig profil och maskinservice. Här driver vi vårt eget lantbruk där eleverna får utvecklas och lära sig i en verklig miljö. Det finns ca 160 gymnasieelever på Uddetorp, flertalet bor på skolans internat. På Uddetorp finns förvaltningens administrativa centrum för vuxenutbildningar.
Hos oss får du en chans att göra skillnad och bidra till utveckling. På vår skola utbildas nästa generation inom den gröna näringen. På anläggningen finns djurproduktion inom mjölkkor, även en liten skala av fårproduktion finns. Vi strävar efter att ligga i framkant med ny teknik.

Arbetsuppgifter
Som timanställd djurskötare på Uddetorp får du tillsammans med arbetslaget planera och genomföra den dagliga skötsel av skolans lantbruksdjur. Skolans personal sköter skolans lantbruk tillsammans med eleverna som en del av utbildningen. Hos oss arbetar du både med elever i gymnasiet och med vuxna studenter.

Kvalifikationer
Grundutbildning inom lantbruk
Yrkeserfarenhet från lantbruk med mjölkproduktion.
Intresse för lantbruk
Vi söker dig som är utvecklings- och målinriktad, noggrann och som tycker om att befinna dig i en föränderlig vardag tillsammans med elever och kollegor. Vi tror att du har både goda kunskaper och ett stort intresse för lantbrukets djur. Vårt mål är att fortsätta utveckla Uddetorp till att vara ett lantbrukscentra i framkant där den pedagogiska verksamheten styr arbetet. Som djurskötare hos oss vill vi att du ska präglas av öppenhet, prestigelöshet och stor vilja till utveckling och samarbete.
B-körkort för manuell växellåda är ett krav.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Intermintentanställning (timanställning) sysselsättningsgrad styrs utifrån verksamhetensbehov på både kort och långsikt. Kvälls- och helgtjänstgöring är en del av tjänsten. Tillträde omgående eller vid överenskommelse. För att få en anställning krävs utdrag ur belastningsregistret, du ansöker om ett via polisens hemsida.
Urval- och intervjuer kommer att ske löpande så sök redan idag och senast 28 februari 2021.
Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2021-06-30
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående eller vid överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 5-50%
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/887
Kontakt
  • Håkan Magnusson, bitr Rektor, 070-5826875
Publicerat 2021-02-10
Sista ansökningsdag 2021-02-28

Tillbaka till lediga jobb