Skaraborgs Sjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Skaraborgs Sjukhus Lidköping ligger med gångavstånd till centrum och flera av våra verksamheter har behov av vikarier till sommaren.

Kvalifikationer

För att du ska vara aktuell ska du kunna visa att du uppfyller något av följande:

  • Utbildad medicinsk sekreterare.
  • Läkarstudent som genomfört termin 4 och då arbeta som kanslist eller läkarstudent som genomfört termin 5–6 och då arbeta som medicinsk sekreterare, beroende på verksamhetens krav.

Ett krav är att bifoga intyg eller betygsdokument som visar att du är behörig.

Vi värdesätter att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verkar tillsammans med dina arbetskollegor för att skapa hög patientsäkerhet. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och flexibel samt har ett gott bemötande mot patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare kan din arbetsdag bland annat bestå av dokumentation, bokningar/kallelse av patienter, journal- och arkivhantering, ansvar för inkommande post och remisser eller hantering av telefonsamtal från patienter. Du kommer ingå i team som varje dag jobbar för att ge alla möjligheten till ett gott liv.

Ta gärna del av vår sommarjobbsfilm där du får träffa en av våra medicinska sekreterare som berättar mer om sin arbetsplats: https://vimeo.com/390503732

Övrigt

Rekrytering pågår löpande och därav ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Sommarperioden är mellan juni, juli och augusti, exakt start- och slutdatum för anställning kan variera. Introduktionen kan komma att påbörjas redan under våren. Vid arbete inom barnmedicin eller psykiatri gör vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret, denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2021-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5972
Kontakt
  • Klara Fredrikson HR-specialist, 072-214 04 92
Facklig företrädare
  • Vision, 0500-43 19 44
Publicerat 2020-12-07
Sista ansökningsdag 2021-05-31

Return to job vacancies