Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MFT, Diagnostisk Strålningsfysik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Enheten Diagnostisk Strålningsfysik, inom verksamhetsområdet Medicinsk Fysik och Teknik (MFT) vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset, söker en receptarie.

Diagnostisk Strålningsfysik har drygt 40 medarbetare; sjukhusfysiker, kemister, biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor. Vi utgör ett stöd till de kliniska verksamheterna inom diagnostisk och terapeutisk nuklearmedicin samt radiologi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

I Bild- och Interventionscentrum ligger sjukhusets Radiofarmakacentral där vi iordningställer radiofarmaka som används vid undersökningar med PET/CT och gammakameror på Klinisk Fysiologi.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?
Vi erbjuder dig ett självständigt och variationsrikt arbete i modern laborativ miljö där både lokaler och utrustning är nya. Du arbetar i en grupp tillsammans med sjukhusfysiker, kemister och biomedicinska analytiker. Arbetsuppgifterna beror delvis av din utbildning och erfarenhet.

Om arbetsuppgifter
Du kommer att bereda radiofarmaka för diagnostisk nuklearmedicin, både för gammakamera och PET/CT. Vi erbjuder en kombination av laborativt arbete med iordningställande av radioaktiva läkemedel för injektion och annat arbete så som beställning och motagande av material. Verksamheten bedrivs enligt GMP (good manufacturing practice) för att hålla bra och stabil kvalité på våra leveranser. Detta innebär att vi arbetar enligt fastställda rutiner och instruktioner. Du kommer att medverka till att dessa hålls uppdaterade och aktuella.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad receptarie med erfarenhet av beredning/tillverkning i GMP-miljö. Meriterande är erfarenhet av arbete med joniserande strålning.

Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om lagarbete med olika yrkeskategorier. Du har fokus på kvalité och förbättringar, är noggrann, flexibel och självständig. Du vill vara en positiv kraft i arbetslaget och har lätt för att skapa nya kontakter och goda relationer.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6309
Kontakt
  • Enhetschef Jakobína Grétarsdóttir, 031-342 72 47 eller 070-491 02 35
  • Verksamhetschef MFT Annette Lövefors Daun, 031-342 40 25 eller annette.lovefors.daun@vgregion
Facklig företrädare
  • SACO (Naturvetarna) Ylva Surac, 031-342 95 81, ylva.surac@vgregion.se
  • Vision Eva-Lotta Yngvesson, 031-342 71 16, eva-lotta.yngvesson@vgregion.se
  • Vårdförbundet Ann-Christine Henriksson, 0730-69 04 62
Publicerat 2019-11-13
Sista ansökningsdag 2019-12-04

Return to job vacancies