Närhälsan Eriksberg vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss 

Närhälsan Eriksberg vårdcentral är en modern vårdcentral vackert belägen i hjärtat av Göteborgs hamninlopp. Hit är alla välkomna och över 12 000 invånare har valt att lista sig hos oss. Förutom att erbjuda kvalitetsmässig vård arbetar vi med hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande verksamhet. Vi har sedvanlig distriktsläkare- och distriktssköterskemottagning, BVC, astma/KOL och diabetesmottagning samt psykologverksamhet.

På Närhälsan Eriksberg vårdcentral värnar vi om långsiktiga relationer. Tillgänglighet, närhet och kvalitet samt ett trevligt och professionellt bemötande är en självklarhet för oss.

Om arbetet 

Vi söker nu en undersköterska till vårt mottagningsteam och vi letar därför efter dig som vill arbeta för invånarnas bästa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Som undersköterska hos oss kommer du att få arbeta med bland annat, laboratorieverksamhet och mottagningsarbete, samt utföra administrativa sysslor.

På vårdcentralen arbetar vi i tvärprofessionella team tillsammans med övriga yrkesgrupper. Vi har en mycket god sammanhållning på arbetsplatsen och vi tar ett stort gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö. 

Om dig 

Vi söker dig som är undersköterska och som har ett intresse för att arbeta inom primärvård. Vi söker dig som tycker om att ha patienten i fokus och som trivs i en miljö där det händer mycket.

Som person är du positiv, engagerad och patientorienterad, ett bra bemötande mot våra patienter är av största vikt. Du bör vara flexibel och serviceinriktad samt ha god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; omtänksam, pålitlig och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5950
Kontakt
  • Lena C Olsson, Enhetschef, Tfn 0722 - 03 91 79
  • Nathalie Verona Grönberg, Teamledare, Tfn 031 - 747 97 11
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, Tfn 0734 - 03 96 49
Publicerat 2019-10-28
Sista ansökningsdag 2019-11-11

Return to job vacancies