Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Välkommen till Närhälsan Ulricehamn vårdcentral. Du kommer till en arbetsplats med 50 jämställda och kreativa medarbetare som tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans på arbetet, vilket speglar sig i vår arbetsmiljö. Vårdcentralen har ca 14 400 listade invånare och tillhörande distriktssköterska mottagning i Dalum. BVC är en del i Familjecentralen som har egen lokal i närhet till Vårdcentralen.
Vi vill att du som jobbar hos oss ska känna dig uppskattad och må bra, både på jobbet och på fritiden. Utöver din lön erbjuds du som medarbetare i Västra Götalandsregionen tillgång till en rad förmåner och erbjudanden som: AGS-KL Avtalsgruppsjukförsäkring, Trygghetsförsäkring, Tjänstereseförsäkring, möjlighet till utbildningar och kompetensutveckling, Friskvårdsbidrag, ersättning för alla hälso- och sjukvård kostnader som ryms inom högkostnadsskyddet, du kan delvis påverka ditt schema mm.

Om arbetet
Arbetsuppgifter kommer att innefatta sedvanligt arbete på vårdcentralens BVC såsom mottagning, hembesök, föräldragrupper, engagemang i Familjecentralen och telefonrådgivning. BVC är en viktig del av vårt primärvårdsuppdrag och därför är ett gott samarbete med övrig verksamhet av stor vikt.

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård samt har erfarenhet av arbete på BVC.  Det viktiga för oss är att du har en grundtrygghet i din profession och att du kan ta självständiga beslut och har god samarbetsförmåga.  Att du är flexibel och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förutsätter att du delar Närhälsans kärnvärden- Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ulricehamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5535
Kontakt
  • Gordana Jakupovic, Vårdcentralschef , tel. 072-236 89 08
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet , tel. 072-451 94 14
Publicerat 2019-10-07
Sista ansökningsdag 2019-11-08

Return to job vacancies