Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk kemi, 24/7, enhet 3 Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Till Sahlgrenska Klinisk kemi, enhet 3 söker vi dig som är ny i yrket eller dig som jobbat som analytisk kemist i några år. Inom enheten får du både bredd och möjlighet att specialisera dig. Du trivs på ett högteknologiskt akutlabb och gillar att växla mellan olika sektioner.

Låter det som något för dig? Då är du välkommen att söka till oss!

Avdelning 24/7 är en serviceorganisation inom Klinisk kemi med kundkontakter inom hela Västra Götaland och består av tre laboratorieenheter med verksamhet som bedrivs dygnet runt med inriktning i huvudsak basal klinisk kemi. Dessa tre laboratorieenheter är placerade på sjukhustomterna Sahlgrenska, Östra och Mölndal. För närvarande söker vi en analytisk kemist till Sahlgrenska. Oavsett vilket av våra tre laboratorieenheter som du arbetar på så kan du förvänta dig en hög teknisk standard och kvalitet. Klinisk kemi är ackrediterad enligt ISO 15189 och är miljöcertifierad. De närmaste åren händer det mycket spännande då till exempel våra utrustningsplattformar kommer att bytas ut och ersättas av ny avancerad teknik.

Inom 24/7 enhet 3 på Sahlgrenska är vi idag 60 medarbetare som tillsammans handhar flera olika discipliner inom klinisk kemi. Vi arbetar i team och har ett nära samarbete med enhetsöverläkare, ST-läkare, processledare och tekniska specialister inom Klinisk kemi, avdelning 24/7. Som analytisk kemist på enheten arbetar du både dag och kväll på vardagar samt helgpass.

Låter det intressant och du vill bli en del av avdelning 24/7, enhet 3 på Sahlgrenska?

För att söka till oss behöver du vara analytisk kemist med minst kandidatexamen från högskola eller universitet. Har du erfarenhet från arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium så är det meriterande.

Du ska trivas med rutinarbete och samtidigt gilla att växla mellan olika arbetsuppgifter, såsom till exempel provpreparering av biologiskt material, instrumentunderhåll, kemiska analyser m.m. Som analytisk kemist utför du laborativa uppgifter och rutiner som ingår i provhantering, analysering och svarsutlämning. Du tar ansvar och driver dina arbetsuppgifter i mål på egen hand och kan även anpassa dig och omprioritera när det behövs. Att hantera flertalet analysmetoder och instrument är inget problem för dig. Vi har mycket kontakt med andra enheter, inom och utanför sjukhuset vilket innebär att du behöver vara bra på att samarbeta och tydlig när du kommunicerar. Arbetet kräver att du ska kunna uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift. Du är mån om att leverera en god service och kvalitet, tycker det är viktigt med ett gott bemötande och att kunden blir nöjd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan och undrar du något så är du välkommen att höra av dig till oss! Urval och intervjuer kommer ske löpande under annonseringstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5015
Kontakt
  • Enhetschef Gabriel Kaszonyi, Sahlgrenska, 070-296 37 98
Publicerat 2019-09-06
Sista ansökningsdag 2019-09-27

Return to job vacancies