Närhälsan Partille vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Partille vårdcentral är belägen i Partille kommun och ligger i Partille centrum, strax öster om Göteborg. Det tar 10 minuter med tåg från centrala Göteborg.

Vi har 13500 listade medborgare som speglar stadsdelens demografi med variation av olika kulturer, socioekonomi och åldrar. Sjukligheten bland våra listade är stor och de som arbetar hos oss kan göra verklig skillnad för medborgarna. Vid vårdcentralen arbetar knappt 40 medarbetare som har bred kompetens och stort engagemang. Vi arbetar aktivt för att utveckla verksamheten och har flera pågående förbättringsarbeten.

Hos oss arbetar tillsvidareanställda specialister i allmänmedicin, ST-läkare samt AT-läkare. Vi har mottagning för diabetes, astma/KOL och BVC samt kommunens enda Familjecentral. Vi planerar för att starta en mindre hembesöksenhet för olika patientgrupper med framförallt hembesök från sjuksköterskorna. På laboratoriet arbetar våra undersköterskor och biomedicinsk analytiker. Vårt team för psykisk hälsa består av psykolog och rehabkoordinator/vårdsamordnare psykisk ohälsa.

Om arbetet

Nu söker vi en till legitimerad psykolog till vårt team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är psykologisk behandling och bedömning. Fokus ligger på korttidsterapi av tillstånd som ångest, depression, stressrelaterade sjukdomar, svårare kriser och smärtproblematik. Vi har ett brett arbetssätt för att hjälpa patienter så tidigt och effektivt vi kan och använder oss av föreläsningar, telefonbedömningar, individkontakter av olika längd och nära samverkan med andra vård- och stödverksamheter. Som resultat av våra utvecklingsarbeten har vi för närvarande inga köer till psykologisk behandling, vilket ger bättre vård och ett roligare arbetsklimat.

Som psykolog får du en varierad arbetsvecka, där påhittig problemlösning välkomnas. Du ingår i ett team för psykisk ohälsa tillsammans med ytterligare en legitimerad psykolog och en rehabkoordinator/vårdsamordnare. Vi samarbetar nära med sjuksköterskor, läkare och övrig personal och är en aktiv del i vårdcentralens utvecklingsarbete.

Om dig

Du är legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du är kreativ, strukturerad och intresserad av att jobba på både individ- och organisationsnivå. Respekt för individen oavsett kön, etnicitet, sexualitet eller funktionsvariation är en förutsättning. Erfarenhet från primärvården är meriterande, men inget krav.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga, professionellt förhållningssätt och ansvarstagande. Det är viktigt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4986
Kontakt
  • Anne Granelli, Vårdcentralchef, Tfn 0730 – 23 52 82
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Psykologförbundet, Tfn 0705 - 08 67 81
Publicerat 2019-09-06
Sista ansökningsdag 2019-09-20

Return to job vacancies