Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin Sahlgrenska, Avdelning 132

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker nu dig som vill arbeta med akutmedicinska patienter, där hög kompetens och kvalité präglar verksamheten.
Avdelning 132 är en specialistmedicinsk vårdavdelning med inriktning mot endokrinologi, diabetologi samt allmän internmedicin, vi tar emot patienter för planerade utredningar och direkt från akutmottagningen. Vi tar även emot patienter med diabetes i varierande åldrar.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning natt.

Hos oss på avdelning 132 vill vi skapa värde för patienten genom att ge varje individ så effektiv vård som möjligt och på vår avdelning är ingenting omöjligt. Våra ledstjärnor är hög kvalité, kompetens och helhetssyn på människan. Genom ett professionellt teamarbete ger vi ett individanpassat medicinskt omhändertagande, rehabilitering och omvårdnad av högsta kvalité, där vi strävar efter att arbeta med ett etiskt förhållningssätt och ta tillvara patientens resurser.

Arbetsuppgifter
På avdelning 132 arbetar sjuksköterskor och undersköterskor i team och ger den bästa vården till våra patienter. Arbetet är varierande och givande, eftersom våra patienter ofta har flera sjukdomstillstånd. Vår avdelning är stor och välkomnande och vi är vana vid att ta emot nya medarbetare och studenter. Om du känner att du saknar tillräcklig kunskap kring någon uppgift, så lär vi dig gärna.

Vi är stolta över vår avdelning och söker nu undersköterskor till vår avdelning som vill vara med och utveckla och förändra vår verksamhet för att bidra till att vi ger en vård i toppklass. Hos oss behöver dig som är en stabil person med mycket god samarbetsförmåga. Förutom att du är utbildad till undersköterska så behöver vi dig som har en personlig mognad och du behöver också ha förmågan att kunna vara flexibel för att hitta bästa lösningen för varje patient. Du ska ha arbetat minst två är som undersköterska, gärna på sjukhus. Om du har tidigare erfarenhet av akutmedicin, endokrinologi eller diabetes ser vi detta som meriterande.

Vill du bli vår nästa kollega? Vi intervjuar löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 88,24%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4873
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Sofia Andersson Berlin , 070-082 37 03
Facklig företrädare
  • Kommunal, Cecilia Siljehammar , 031-342 11 32
Publicerat 2019-09-02
Sista ansökningsdag 2019-09-16

Return to job vacancies