Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Sahlgrenska, Kirurgavdelning 33

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du som sjuksköterska möta en ny framtid inom kirurgi där utveckling och ständiga förbättringar för våra patienter och medarbetare är en viktig del i vårt gemensamma arbete?

På Kirurgi Sahlgrenska, avdelning 33 är vår primära verksamhet elektiv kirurgi och vi vårdar patienter som har opererats för bröstcancer, malignt melanom samt endokrina sjukdomar. Patientgenomströmningen är stor då vi erbjuder våra patienter korta vårdtider, till största del 1-3 dagar. Vi vårdar dessutom patienter i mer akut behov av kirurgi där vårdförloppet är mer än tre dygn. Det innebär möjlighet att få en bred kompetens inom olika kirurgiska diagnoser. Vi satsar på vidareutbildning inom kirurgi och för dem som vill vidareutvecklas inom sin profession finns möjlighet till specialisering inom olika delar.

Vill du vara en del av ett team där respekt, omtanke, öppenhet och humor värderas för att uppnå ett gott arbetsklimat? Lockas du av en lärorik och utvecklande arbetsmiljö? Då kan det vara Dig som vi söker som ny kollega hos oss!

Här arbetar sjuksköterskor tillsammans med undersköterskor, läkare och fysioterapeuter. Arbetet innebär att ansvara för patienten, både före och efter operation men även för samarbetet professionerna emellan. Hos oss får du förmånen till individuell schemaläggning. Du får även en anpassad bredvidgång med en erfaren sjuksköterska för att du ska känna dig trygg och säker i din roll. Vi har inrättat en s.k. SPIK-funktion (specialistsjuksköterska i klinik) som stöd för kollegor vid mer komplexa omvårdnadssituationer samt för lärande på kliniken.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med stort intresse för kirurgi. Egenskaper som vi värdesätter är förmåga till självständighet, öppenhet, engagemang, mod att ifrågasätta och intresse för att arbeta med människor i utsatta livssituationer.

Anställningsintervjuer kommer att ske fortlöpande under pågående annonsering.

Vill du veta mer om oss och vår avdelning? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på simulatorcentrum. På avdelning 33 erbjuder vi också en mentor under det kliniska basåret. Utöver det här ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4420
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Shahla Hosienpour , 031- 3428468
  • Sektionsledare, Catharina Nordeborg , 031-3429348
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren, 072-7328500
Publicerat 2019-08-06
Sista ansökningsdag 2019-09-03

Return to job vacancies