Närhälsan Munkebäck barnavårdscentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Munkebäck BVC utgör barnavårdscentral för vårdcentralerna Björkekärr, Olskroken och Torpavallen. Vi är idag ett team om 9 kompetenta BVC-sjuksköterskor som behöver bli 10! Vi arbetar utifrån ett familjecentrerat arbetssätt med små barn under 6 år och deras familjer. Vi har ett väl fungerande samarbete med våra MHV/BVC-psykologer samt med stadsdelens socionomer. Under samma tak är även en av Närhälsans barnmorskemottagningar beläget.

Då Munkebäcks BVC behöver matcha de kvalitetskrav som ställs gällande utökade hembesök behöver vi i BVC teamet utöka med ytterligare en kompetent kollega. Du välkomnas till en trevlig arbetsplats som präglas av gemenskap, omtanke, högt i tak, servicekänsla och omtanke om våra familjer!

Om arbetet

Tillsammans med duktiga kollegor kommer du ha hand om våra barn, enligt rikshandboken. Arbetet är självständigt och omväxlande. Du kommer arbeta med bland annat hälsokontroller, vaccinationer, telefonrådgivning, hembesök och föräldrautbildning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet från arbete på BVC är meriterande.

Du bör vara en person som känner dig trygg i din yrkesroll. Egenskaper som flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt liksom god samarbetsförmåga är betydelsefulla för oss. Vi vill också att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: omtänksam, pålitlig och nytänkande. Det är viktigt hos oss!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4418
Kontakt
  • Catarina Rickhardsson Enhetschef, Tfn 0700 - 20 78 20
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-08-07
Sista ansökningsdag 2019-09-01

Return to job vacancies