Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin och akutverksamhet, Avd. 236

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi är ett gott gäng som ständigt arbetar för att utveckla verksamheten och nu ser vi fram emot att få dig som ny kollega!

Är vi din framtida arbetsplats?

Avdelning 236 är en allmän internmedicinsk vårdavdelning med 22 vårdplatser. Vårt mål är att vårda och utreda patienter med akuta invärtesmedicinska tillstånd. Huvudsakliga diagnoser är infektioner, njursvikt och diabetes. Merparten av patienterna kommer in via akutmottagningen. Ständigt pågående för avdelningen är att fortsätta utvecklas till en lärorik arbetsplats för personal och studenter och vi arbetar kontinuerligt med internutbildningar inom olika områden.

Avdelning 236 är en del av Medicin och Akutverksamheten, som består av slutenvård och öppenvård med bred kompetens inom olika internmedicinska specialiteter, samt en akutmottagning med inriktning mot medicin och ortopedi. Medicin och akutverksamheten i Mölndal är en mindre och trevlig klinik som präglas av korta beslutsvägar och ett gott och nära samarbete, inom och mellan yrkesgrupper.

Hur ser din arbetsdag ut?

Att arbeta som undersköterska på avdelning 236 innebär ett utvecklande och självständigt arbete med stort eget ansvar. Stor vikt läggs vid teamarbetet mellan olika yrkesgrupper på avdelningen. Vi arbetar i vårdteam bestående av sjuksköterska och två undersköterskor som tillsammans ansvarar för 6-7 patienter på dagtid. Samarbetet vårdteam emellan är också tätt och vi hjälper varandra där det behövs.

Vi är stolta över vår avdelning och vill gärna att du som undersköterska ska vara en del av vår verksamhet och bidra till en vård i toppklass. Vi har individuell schemaplanering och arbetar två helger av fem.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har genomgått undersköterskeutbildning med inriktning akutsjukvård samt har arbetslivserfarenhet som undersköterska från sjukhus.

Du ska ha en positiv inställning och intresse av internmedicin. Egenskaper som vi värdesätter är öppenhet, mod att ifrågasätta, humor och engagemang. Vi anser att dessa egenskaper driver vår avdelning framåt och till utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Kan diskuteras
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4229
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna Horvat Lindqvist , 031-343 05 70
Facklig företrädare
  • Kommunal, Inger Strandberg , 031-343 17 00
Publicerat 2019-07-12
Sista ansökningsdag 2019-08-25

Return to job vacancies