Södra Älvsborgs Sjukhus , Vårdadministrativ service, Område 8

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Vi söker en medicinsk sekreterare till oss på Vårdadministrativ Service med placering på ögonmottagningen, VAS-område 8. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fram t.o.m. 18/12 2020. Som medicinsk sekreterare hanterar du främst medicinsk dokumentation, sjukdomsklassifikation, diagnos- och KVÅ-registreringar, posthantering, service åt vårdpersonal, mötesadministration och tidsbokning. Vidare deltar du tillsammans med dina kollegor i verksamhetens arbetsplatsträffar, internutbildningar och utvecklingsdagar.

Om oss på VAS
Vårdadministrativ service är en samlad enhet för medicinska och vårdadministrativa sekreterare, chefssekreterare och assistenter. VAS ger vård­administrativt stöd till SÄS verksamheter. VAS-område 8 organiserar sekreterare inom hud, infektion, vårdhygien och ögonsjukdomar.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare och som är intresserad av ett omväxlande arbete. Vi ser det även som meriterande om du har några års erfarenhet. Du vill vara med och utveckla verksamheten och som person är du serviceinriktad, positiv och ansvarstagande. Du är van att ta egna initiativ, organisera ditt arbete självständigt och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vänligen bifoga studieintyg med din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4211
Kontakt
  • Martina Sandblom, enhetschef, 076-127 94 11
Facklig företrädare
  • Juanita Samuelsson, Vision, 033-616 20 32
Publicerat 2019-07-10
Sista ansökningsdag 2019-07-24

Return to job vacancies