Södra Älvsborgs Sjukhus , Kirurg- och öronavdelning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Hos oss på kirurg- och öronavdelningen får du vårda patienter med kärl, övre gastrointestinala sjukdomar, urologi och öron-näsa-halspatienter. Du får möjlighet till kompetensutveckling inom våra fyra specialiteter och arbetar i en spännande och omväxlande miljö med stort patientfokus. Du erbjuds även en individanpassad introduktion så du snabbt kan känna dig trygg i dina arbetsuppgifter. Vi arbetar tillsammans för våra patienter och för att underlätta arbetet.

Om oss
Kirurg-och Öronavdelningen består av tre moduler med totalt 24 vårdplatser. Vi är en vårdenhet som arbetar aktivt med förbättringsarbete och befinner oss i en ständig utveckling där du är delaktig och bidrar med din kompetens.

Vi erbjuder dig

  • Stimulerande arbetsuppgifter i en spännande och omväxlande miljö
  • Individanpassad introduktion
  • Kompetensutveckling inom avdelningens fyra specialiteter

Arbetstid
Vi söker nu sjuksköterska till nattjänstgöring. Vi arbetar mot fast schema. Arbetstiden kan förläggas mellan 82–100%, med en veckoarbetstid på 34,20 timmar. Dubbel Ob-ersättning natt gäller. På natten arbetar två sjuksköterskor samt två undersköterskor per arbetspass.

Din profil
Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet och har ett uttalat intresse för patienter med kirurgiska samt öron/näsa/hals sjukdomar. Det är meriterande om du har erfarenhet av kirurgisk vård och/eller öron/näsa/hals vård. Du förväntas ha ett flexibelt och självständigt arbetssätt och en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4093
Kontakt
  • Sari Karhu, vårdenhetschef, 033-616 16 46
  • Kristoffer Nydén, vårdenhetschef, 033-616 10 96
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet nås via sjukhusets växel, 033-616 10 00
Publicerat 2019-09-03
Sista ansökningsdag 2020-01-31

Return to job vacancies