Din nästa utmaning?

Brinner du för samhällsutveckling, trafik och infrastruktur? Drivs du av process- och verksamhetsutveckling och av att leda projekt? Är du en bra kommunikatör med förmågan att skapa goda relationer och att knyta nya kontakter? På Trafik Göteborg arbetar vägtrafikledare, trafikanalytiker, skribenter samt process- och projektledare tillsammans för att underlätta framkomligheten för stadens trafikanter. Vi söker nu en process- och projektledare för att förstärka vårt team!


Vad erbjuder vi dig?

Som process- och projektledare kommer du i huvudsak att arbeta med ständiga förbättringar inom verksamheten. I din roll kommer du att utveckla processplaner, arbetssätt och rutiner samt ge förslag på verksamhetsförbättringar i syfte att effektivisera verksamheten. I din roll kommer du ha många kontaktytor både internt på Trafik Göteborg och externt med våra samarbetspartners. Du kommer bl.a. att delta på informationsmöten i såväl interna som externa sammanhang.

I tjänsten ingår att ibland leda projektgrupper, ofta med både interna och externa deltagare. Du kommer också ansvara för att arbeta fram förstudier till beslutsfattande organ, ta fram och utveckla förvaltnings- och projektplaner och konsekvensanalyser samt upprätta månads- och slutrapporter kring pågående projekt. I din roll kommer du att involveras i marknadsföringen av Trafik Göteborg där du deltar vid events och studiebesök. Du kommer också att arbeta med ekonomisk uppföljning och omvärldsbevakning. Hos oss får du en kundorienterad arbetsgivare med ett stort samhällsengagemang och ett viktigt samhällsuppdrag!


Vem är du?

Vi ser att du har en teknisk högskoleutbildning, gärna inom logistik eller trafik, eller lång arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har ett par års erfarenhet av processledning och/eller projektledning samt mycket god datakunskap. Har du systemteknisk kunskap och ett intresse för trafik ser vi det som ett stort plus. Du har också mycket god kunskap i svenska och engelska. 

För att du ska lyckas i din roll tror vi att du har en förmåga att skapa goda relationer och knyta kontakter. Du är självgående och strukturerad och mycket bra på att kommunicera och samarbeta – både med enskilda individer och med större grupper.


Vilka är vi? 

Trafik Göteborg finns till för alla som rör sig i trafiken, oavsett hur de tar sig fram. Vårt övergripande syfte är att förenkla vardagen för de som rör sig i trafiksystemet inom Göteborg. Detta gör vi genom att hantera störningar och informera om framkomlighet till stadens trafikanter så att de vet vad som händer och kan fatta bra beslut om sitt resande. Trafik Göteborg är samägt av Göteborgs stad, Trafikverket och Västtrafik.


Övrig information 

Tjänsten är en heltidsanställning med tillsättning snarast. Uppdraget är skyddsklassat och vi Uppdraget är skyddsklassat och vi genomför registerkontroll under rekryteringsprocessen. Placering är på Kruthusgatan 17 i Göteborg. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Vennersten, tel. 0730-282711, e-mail. magnus.vennersten-ingemanson@trafikgoteborg.se. Vänligen inkom med din ansökan senast den 9 augusti 2019.


Trafik Göteborg undanber sig alla erbjudanden om ytterligare jobbannonsering eller rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4082
Publicerat 2019-07-01
Sista ansökningsdag 2019-08-09

Return to job vacancies