Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gynekologisk akut- öppenvårdsmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Gynekologisk akut- och öppenvårdsmottagning tar hand om kvinnor med akut gynekologisk sjukdom, misstanke om sexuellt övergrepp, gynekologisk sjukdom, postoperativa återbesök, remiss och konsultpatienter. Vi arbetar aktivt med kvalitet, förbättring och patientsäkerhet.

Nu söker vi en ny glad och kompetent undersköterska till vårt team för att ersätta under en tjänstledighet. Tjänsten är förlagd till dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Om arbetet

I arbetet som undersköterska på Gynekologisk akut- och öppenvårdsmottagning ingår bland annat:

- Omvårdnad av gynekologiska patienter
- Assistera vid undersökning och behandling av patient
- Provtagning och hantering av prover
- Förrådsbeställning
- Iordningsställande och underhåll av undersökningsrum
- Instrumentvård

Som undersköterska kommer du att arbeta självständigt men också ingå i ett team bestående av läkare, barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska inom akutsjukvård. Erfarenhet av kliniskt arbete inom akutsjukvård är meriterande. Vi förväntar oss att du ser vikten av ett mycket gott patientbemötande. Vi ser också att du är intresserad av att arbeta med ständiga förbättringar eftersom det är en viktig del i vårt arbete.

Vi letar efter dig som är flexibel då vi har varierande arbetsuppgifter och rör oss över hela enheten. Vi vill också att du är noggrann, särskilt med tanke på vårt patientsäkerhetsarbete. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga då vi arbetar i team men du har även förmåga till självständigt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4047
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Lise-Lott Lundgren, 070-020 63 20 (semester tom 190730)
  • Sektionsledare, Anna-Karin Åhrman , 070-082 52 82 (semester tom 190705)
Facklig företrädare
  • Kommunal, Irene Andrén, 031-343 93 09
Publicerat 2019-07-02
Sista ansökningsdag 2019-07-29

Return to job vacancies