Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Onkologi, Team 3 öppenvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Vi söker dig som vill arbeta på Onkologmottagning team 3. Vi har under flera år byggt upp en väl fungerande verksamhet där vi arbetar utifrån ett personcentrerat arbetssätt och där kontaktsjuksköterskan är en nyckelperson i teamet runt patienten. Främst kommer du arbeta som kontaktsjuksköterska för patienter som har njurcancer eller malignt melanom.

Om arbetet

Som kontaktsjuksköterska har du en given del i mottagningsbesöket tillsammans med patienten och läkaren, du utformar vårdplan samt är länken mellan patient/anhörig, andra involverade professioner och vårdgivare. Du har egen mottagning och uppföljning per telefon för en del patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet från onkologisk vård och/eller mottagningsarbete är detta meriterande, liksom specialistutbildning inom onkologisk vård. Vi värdesätter engagemang och ett genuint intresse att göra gott för våra patienter enligt personcentrerad filosofi. Du måste vilja arbeta i team men ändå självständigt inom din kompetens. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4038
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Hervor Gramén, 031-342 77 26
  • Vårdenhetschef, Totte Johansson, 031-342 88 57
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Agneta Zachrisson , 031-342 92 92
Publicerat 2019-07-01
Sista ansökningsdag 2019-07-21

Return to job vacancies