Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Anorexi-Bulimi slutenvård avd. 336

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Anorexi-Bulimiavdelning 336 är en specialiserad ätstörningsenhet med 8 vårdplatser för ungdomar 16-25 år boende i Västra Götalandsregionen. Under behandlingstiden erbjuds patienter med allvarlig ätstörning vård enligt ett strukturerat vårdprogram. Avdelningen är del av en vårdkedja där även ätstörningsspecialiserad öppenvård och dagvård ingår.

Vårdarbetet på avdelningen bedrivs i team. I teamet ingår läkare, sjuksköterskor, skötare, socionom samt psykolog. Vi samarbetar även med dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och dramapedagog.

Vi tillämpar ISP schema med tjänstgöring 2 av 6 helger. Avdelningen erbjuder fortbildning och utveckling inom ätstörningsområdet. Du erbjuds även grupphandledning.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är skiftande med fokus på måltidsträning, stöd och motivationsarbete. Tillsammans med övriga i teamet förväntas du vara aktiv i rond, behandlingskonferens, olika typer av behovsplanerad träning samt delta i avdelningens gruppverksamhet. Den består bland annat av skapande verksamhet, bakning och matlagning.

Vi söker dig som är intresserad av kommunikation och samarbete samt vet att patient och anhöriga alltid är i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en omvårdnadsutbildning med inriktning psykiatri/somatik. Meriterande är erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Temporary position longer than 6 months
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4029
Kontakt
  • Enhetschef, Anne-Line Solberg , 070- 082 36 91
  • Sektionsledare, Lena Haglund Backman , 070- 082 44 96
Facklig företrädare
  • Kommunal, Mona Ramstedt, 031- 343 52 50
Publicerat 2019-06-28
Sista ansökningsdag 2019-07-21

Return to job vacancies