Skaraborgs Sjukhus, K6, Dagkirurgiskt centrum, SkaS Falköping

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Dagkirurgiskt centrum vid Sjukhuset i Falköping består av en dagkirurgienhet och operationsavdelning med fyra operationssalar. Planerade operationer genomförs dagtid måndag-fredag samt ECT-behandling. Huvudsakligen utförs operationer inom specialiteterna: allmän kirurgi och ortopedi. I viss utsträckning förekommer även operationer inom öron, tand och endoskopi. På enheten arbetar läkare, specialistsjuksköterskor och undersköterskor. Vi fokuserar på patienten och vår ledstjärna är att patienterna ska känna sig trygga, delaktiga i vården samt få ett respektfullt bemötande.

Arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska arbetar du i team med andra yrkeskategorier så som läkare, operationssjuksköterska/operationsundersköterska och anestesisjuksköterska. Vi eftersträvar hela tiden att ha ett effektivt patientflöde med fokus på patientens trygghet och delaktighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en välmående enhet. För att söka tjänsten ska du vara legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Har du erfarenhet inom operationssjukvård är detta meriterande. Du som söker har lätt för att samarbeta, är flexibel och har samtidigt förmågan att kunna arbeta självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3878
Kontakt
  • Ann-Marie Claesson, Enhetschef, 0515-87354
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431000
Publicerat 2019-09-20
Sista ansökningsdag 2019-10-06

Return to job vacancies