Södra Älvsborgs Sjukhus , Akutkliniken, Ambulansenheten

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Vi söker nu ambulanssjuksköterskor till våra ambulansenheter i Borås, Ulricehamn och Skene. Du arbetar i en omväxlande miljö med stimulerande arbetsuppgifter och stort fokus på teamarbete. Du får även en individanpassad introduktionsutbildning som är varvad med praktisk bredvidgång för att få den bästa förutsättningen att utföra ditt arbete.

Om oss
Akutkliniken består av Akutmottagning i Borås samt Ambulansenheter i Borås, Ulricehamn, Skene, Svenljunga, Alingsås, Lerum och Herrljunga. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund, där patientperspektiv, professionalitet och helhetssyn är grunden.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har tidigare erfarenhet av akutsjukvård. Det är även viktigt att du har god fysik, är simkunnig och innehar B-körkort. Meriterande om du är specialistutbildad inom ambulans, anestesi, intensivvård eller annan akutsjukvård och/eller har C-körkort. Innan en anställning hos oss sker kommer du göra ett fys- och körtest som ska vara godkänt.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta i team, hantera stress, flexibilitet och intresse av att arbeta med personer i utsatta livssituationer.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås och Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3843
Kontakt
  • Rikard Bjuveus, ambulanschef Skene, 0320-77 94 50
  • Carina Dinäss, vårdenhetschef Borås, 033-616 10 02
Facklig företrädare
  • Markus Johansson, Vårdförbundet Skene, 033-616 21 10
  • Linda Berglund, Vårdförbundet Borås, 033-616 10 05
Publicerat 2019-06-19
Sista ansökningsdag 2019-07-19

Return to job vacancies