Sahlgrenska Universitetssjukhuse, Onkologi, Strålbehandling

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du intresserad av att bli satsad på, för att stanna på din arbetsplats några år, utvecklas och driva verksamheten framåt?

Vill du vara med och arbeta i en spännande verksamhet med flera olika yrkeskategorier som arbetar mot samma mål och utveckla din kompetens?

Inom strålbehandlingsavdelningen bedrivs högspecialiserad sjukvård med inriktning mot cancer. Våra team är tvärproffessionella och följer patienten i strålbehandlingsförloppet, i korta möten med hög kvalitet.

Vi erbjuder utbildning inom onkologi och strålbehandling på betald arbetstid!

Om du saknar utbildning inom onkologi och strålbehandling, så erbjuder vi detta. Utbildningen sker till 100 % på betald arbetstid, och utgår från Lunds Universitet i form av distansutbildning. Utbildningen är på 45 högskolepoäng. I utbildningen ingår 10 veckors praktik på Strålbehandlingen Göteborg.

Om dig

Vi söker dig som är röntgensjuksköterska med minst 1 års erfarenhet . Du vill utveckla dig i din yrkesroll genom att kombinera omvårdnad med högteknologiskt kunnande. Du älskar att arbeta i team, är teknikintresserad, positiv, flexibel, ansvarstagande, grupporienterad och har patientens bästa som ledord.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-09-09
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3737
Kontakt
  • Lisa Eek Branzell, Avdelningschef, 031-342 91 11
Facklig företrädare
  • Annika Wettergren, Vårdförbundet, 031 - 342 33
Publicerat 2019-06-13
Sista ansökningsdag 2019-07-11

Return to job vacancies