Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kardiologi, Avdelning 13

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

För vad klappar ditt hjärta? Verksamhetsområde kardiologi inom område 6 vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver såväl basal hjärtsjukvård som högspecialiserad vård där vi kan erbjuda patienten en hel vårdkedja från det mest akuta omhändertagandet till operation och postoperativ behandling samt rehabilitering. Verksamheten består av två vårdavdelningar (avdelning 13/Dagvård samt 92/93) med något olika inriktning, en forskningsenhet och en öppenvårdsmottagning. Avdelning 13:s hjärtan klappar i takt med vårt uppdrag och för våra patienter. Vår avdelning är en regional vårdavdelning för intervention med 14 vårdplatser som öppnar 07.00 måndagar och stänger fredagar kl. 21.00. Vi är en liten arbetsgrupp som roterar mellan avdelning 13 och Dagvård med fast schema. Hos oss är det viktigt att all personal känner till alla patienter på avdelningen och för att lyckas är delaktighet väldigt viktigt. Här följer du patienten från dagvård till avdelning, under behandling och tills de skrivs ut. På avdelning 13 och vår dagvårdsenhet vårdas patienter före och efter olika kardiologiska ingrepp, såsom kranskärlsröntgen/PCI, ablationer och pacemaker/ICD implantationer, utredning inför tranplantation eller medicinjusteringar.

Vad vi erbjuder:

- Du får arbeta på en av Europas största vårdorganisationer och vi erbjuder dig individuell introduktion och fast schema.
- Vara en del i vårt arbetsteam med öppet och trevligt klimat.
- Kompetensutveckling och lärande genom att du får möjlighet att delta i arbetet på våra andra avdelningar inom Kardiologen.

Om arbetsuppgifter 

Som undersköterska hos oss arbetar du självständigt och i team med sjuksköterska och som ansvarar för omvårdnaden om ca 6-8 patienter per arbetspass. I det dagliga arbetet ingår provtagning, kontroller, KAD och du är även med läkaren när arbets-EKG utförs. Du får även en ökad kunskap i EKG-tolkning, då de flesta av våra patienter är uppkopplade med telemetri.

Om dig

Du som söker ska vara undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av hjärtsjukvård. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete och som vill bidra till att utveckla verksamhetsområde Kardiologi. Arbetet förutsätter att du är flexibel och har god prioriterings- och organisationsförmåga samt vana vid självständigt arbete. Vi förutsätter att du har ett stort patientfokus och att du är serviceinriktad. För att lyckas i rollen är du duktig på att samarbeta och har ett gott bemötande.

Har du gillat det som du har läst hittills och känner att du vill och kan bidra så ska du söka denna tjänst!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3100
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Ann-Kristin Berndt, 072-242 74 73
Facklig företrädare
  • Petra Elfström, Kommunal , 031-342 10 13
Publicerat 2019-05-08
Sista ansökningsdag 2019-05-22

Return to job vacancies