Sahlgrenska Universitetssjukhuset GLA, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/alternativt erfarenhet av administration inom sjukvård och som trivs med ett vårdadministrativt, serviceinriktat och omväxlande arbete.Verksamhetsområde lungmedicin och allergologi består bland annat av två slutenvårdsavdelningar och mottagningar för öppenvård inom tre specialiteter - lungmedicin,allergologi och palliativ vård. Det utannonserade vikariatet kommer initialt att vara placerat på vår lungutredningsmottagning på Sahlgrenska sjukhuset.

Administrativa enheten inom verksamhetsområdet har cirka 40 medarbetare och geografiskt finns vi på Sahlgrenska och Högsbo sjukhus. Enheten kännetecknas av -patienten i fokus, kvalitet i arbetet genom samarbete/utveckling av administration samt god arbetsmiljö. Då vi har lång tradition av, och ser det som mycket viktigt, att ta emot studenter från vår grundutbildning är det en stor fördel om du har vana vid eller intresse för att lära dig handleda studenter. Vi ser oss som ett administrativt stöd till alla övriga yrkeskategorier inom verksamheten och arbetar tillsammans för att ge den absolut bästa administrativa servicen i verksamheten. Inom administrativa enheten finns tre resurssekreterare som har som uppdrag att täcka luckor såväl planerade som oplanerade.

Vad kan vi erbjuda dig som söker? 

- Ett utvecklande arbete med eget ansvar.
- Chans till fördjupning inom det medicinska området.
- Ett team med kollegor som har möten veckovis och som täcker upp för varandra och      tar ett stort ansvar som grupp.
- Kompetensutveckling inom för dig relevanta områden

Om arbetsuppgifter

Att arbeta på vår lungutredningsmottagning som koordinator inom standardiserat vårdförlopp lungcancer innebär att du är en viktig del i teamet runt patienten. Arbetsuppgifterna är bland annat att ta emot, skicka och registrera remisser, boka in undersökningar och kalla patienter via telefon samt inom enheten/mottagningen i övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter. De första månaderna fram till mitten på augusti 2019 kommer du att arbeta på vår lungutredningsmottagning som koordinator inom standardiserat vårdförlopp lungcancer. Koordinators uppdraget innebär att du är en viktig del i teamet runt patienten. Arbetsuppgifterna är bland annat att ta emot, skicka och registrera remisser, boka in undersökningar och kalla patienter via telefon samt inom enheten/mottagningen i övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Från september månad och resterande tid av vikariatet kommer du att arbeta som administratör inom administrativa enheten på Bruna stråket 11 med uppgifter såsom posthantering, streckkodning av journaldokument, efterregistrering av besök inom vår öppenvård mm.Om dig

Vi söker dig som har en utbildning som medicinsk sekreterare på yrkeshögskolenivå, alternativt vana vid administrativt arbete inom sjukvård. Det är meriterande om du har vana vid Officepaketet, yrkeserfarenhet samt god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är en fördel om du har erfarenhet av ELVIS och Melior. Viktiga personliga egenskaper är förmåga att arbeta mycket självständigt, ha ett gott bemötande, god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga, flexibilitet och noggrannhet. Du måste vara utvecklingsinriktad och gilla förändringar. Intervju och rekrytering kommer ske löpande under annonstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningen avslutas 2019-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3053
Kontakt
  • Elisabeth Luts, 070-082 49 99
Facklig företrädare
  • Vision Niki Blomqvist, 070-082 47 24
Publicerat 2019-05-07
Sista ansökningsdag 2019-05-21

Return to job vacancies