Folktandvården, Utbildningskliniken Barn, Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Tycker du om att arbeta med barn och ungdomar? Tycker du, som vi, att det är viktigt att få bra och kompetenta kollegor i framtiden?  Är du beredd att dela med dig av din kunskap? Om svaren är ja- då kan du vara precis den vi söker!

Om arbetet
Hos oss träffar du patienter i åldrarna 0-19 år samt tandläkar- och tandhygieniststudenter i alla åldrar. I dina arbetsuppgifter ingår en stor del assistans, men också eget patientarbete och andra sedvanliga tandsköterskeuppgifter förekommer i varierande grad. I tjänsten finns också på sikt möjlighet till medverkan vid den kliniska grundutbildningen av tandläkar- eller tandhygieniststudenter. Vi befinner oss i en spännande, utvecklingsinriktad och kunskapsintensiv miljö och ditt arbete som tandsköterska hos oss är varierat med många olika arbetsuppgifter. 

Om oss
Vid Utbildningskliniken barn bedrivs klinisk grundutbildning av tandläkare och tandhygienister samt sedvanlig allmäntandvård för barn och ungdomar. Undervisningen/handledningen av studenter sker i nära samarbete med Göteborgs universitet. Lärargruppen består av ett team med tandsköterskor, allmäntandläkare, tandhygienister och specialister inom pedodonti och ortodonti och bedrivs med studenter i mindre grupper. Alla medarbetare på kliniken har i olika utsträckning kontakt med studenterna, även om man inte är direkt inblandad i undervisningen.

På Utbildningskliniken barn är vi ca 23 medarbetare och vi söker nu en tandsköterska, som vill komplettera vår kompetenta och trevliga personalgrupp. Vi har regelbundet internutbildningar inom olika områden för att ta del av ny kunskap och bibehålla vår kompetens. Alla handledare får möjlighet att gå en pedagogisk utbildning och vi strävar efter att all personal som arbetar kliniskt erhåller lustgasutbildning.

Kliniken är modernt utrustad i ljusa och trivsamma lokaler. Vi använder T4 journal och har "traditionella" arbetstider (ej 7-19).

Om dig

Vi söker dig som trivs i kontakten med människor och förstår vikten av god service och bra bemötande. Du är utbildad tandsköterska, gärna med ett par års erfarenhet. Du är öppen för olika arbetsuppgifter och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och intresserad av att aktivt delta i klinikens utveckling. För oss är det viktigt att du är en teamspelare som har lätt för att samarbeta, har en positiv attityd och är engagerad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för en första intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till en andra intervju på kliniken. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2948
Kontakt
  • Klinikchef: Helena Gunnesby , 073-434 31 34
  • Klinikoordinator: Anette Holmberg, 070-525 29 24
Facklig företrädare
  • Mari Liepins - Vision, 0730 60 25 40
Publicerat 2019-05-09
Sista ansökningsdag 2019-05-22

Return to job vacancies