Södra Älvsborgs Sjukhus , Vuxenpsykiatriska kliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Nu söker vi skötare till vuxenpsykiatrin för sommarvikariat 2019!

Beskrivning
Vuxenpsykiatriska klinikens uppdrag är att försäkra människor med allvarlig psykisk ohälsa tillgång till god specialiserad psykiatrisk vård. För oss är det vägledande och självklart med omtanke om den som söker vård hos oss. Vi vill att patienter och närstående som kommer i kontakt med oss känner sig nöjda och delaktiga i vården och blir bemötta med respekt och värdighet.

Nu söker vi skötare för sommarvikariat 2019 till våra fyra avdelningar inom vuxenpsykiatrin. Avdelning 1 vänder sig i första hand till patienter med förstämningssjukdom och har även två platser för brukarstyrd inläggning. Avdelning 2 riktar sig i första hand till patienter med psykisk sjukdom i kombination med missbruk. Avdelning 3 vänder sig i första hand till patienter med förstämningssjukdom och äldre med psykiatrisk problematik. Avdelning 4 riktar sig främst till personer med psykossjukdom och patienter med PTSD.

Arbetsuppgifter
Som skötare hos oss är din främsta uppgift omvårdnadsarbete. Arbetet innebär att vårda och behandla patienter som lider av psykisk ohälsa genom att stödja och motivera patienten att klara sin vardag. Samtal, hälsofrämjande aktiviteter, uppföljning av farmakologisk behandling samt planering för fortsatt vård ingår i ordinarie arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta i tvärprofessionellt team tillsammans med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor/skötare. På kliniken finns även tillgång till psykolog, socionom, arbetsterapeut och sjukgymnast. Beroende på område arbetar du med patienter som till exempel har svår depression, personlighetsstörning, psykossjukdom och missbruksproblem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är skötare/undersköterska eller har likvärdig utbildning, med erfarenhet av, eller intresse för vuxenpsykiatrin. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, att du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt och i grupp med andra personer.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på dem som erbjuds anställning hos oss.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 75
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2925
Kontakt
  • Adel Rado-Sumi, vårdenhetschef, avdelning 3,, tel. 033-616 27 33
  • Emma Noring, vårdenhetschef, avdelning 4,, tel. 033-616 27 42
Facklig företrädare
  • Kommunal, 033–616 20 40
Publicerat 2019-04-30
Sista ansökningsdag 2019-05-31

Return to job vacancies